Prosize kapsule

Sofia Vergara – seksi LATINA!!!

Sofia Vergara je seksi glumica latino-američkog porekla, koja (ako ćemo iskreno) za svoj uspeh više duguje svom telu nego svojoj uspešnoj glumačkoj karijeri. Iako je davno zašla u četvrtu deceniju (38 godina) Sofia i dalje izgleda savršeno, a to će potvrditi i milioni muškaraca širom sveta čije uzdahe oduzima od uloge do uloge, odnosno od naslovnice do naslovnice.

Ne patim od kilaže

Smatram da devojka ne može da bude privlačna ako je kost i koža. Zato sam se sebi zarekla da nikada neću biti poput onih anoreksičnih devojaka od kojih se i sama ježim. Muškarac voli da vidi nešto na devojci. Voli da vidi lepe grudi, zadnjicu, da mu se oko, a i ruka zakače za nešto, a ne da skliznu – otkriva Vergera u intervjuu za Šejp magazin.

Sofia kaže da voli slatkiše i da su oni u njenoj porodici poput hleba. Kada ima posla smanji sa količinom, ali ih nikada ne izbacuje u potpunosti.

POGLEDAJ GALERIJU SLIKA SOFIE VERGARE!!!

Izgled uglavnom održavam brzim dijetama koje traju dve nedelje. Istina, retko izdržim dijetu do kraja, ali kada znam da moram izguram. Ali ne patim od kilaže. Uvek sebi dam kilo dva oduška.

Kako održava svoj seksi izgled

Sofia izgleda odlično. Čak i nadomah četrdeset godine njena guza, noge, grudi, stomačić… Ma sve na njoj može poslužiti njenim mlađim koleginicama ZA PRIMER. Ipak, Sofia otkriva da ne podnosi da vežba…

Ne volim teretanu, lenja sam i ne volim da vežbam. Ne volim ni da se znojim. Ako baš moram, najrađe igram latino plesove koji su odlični za figuru, a uz to su i zabavni. U teretani uglavnom radim trening snage i izdržljivosti u kombinaciji sa kardio treningom. To mi je zanimljivo, efektno, a i nije baš da se ubijam od napora − kaže Sofia Vergera, jedna od najseksi žena današnjice.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.