Prosize kapsule

Top 10: Deset slavnih seksi GUZA

Mnogobrojne su podele prema kojima možemo da razvrstamo muškarce. Ipak, jedan kriterijum čini nam se najuniverzalnijim − da li na ženama više volite guze ili grudi? Ako spadate u ovu prvu grupu, tekst kojji sledi za vas će biti pravo zadovoljstvo. Ove devojke ne samo što mame svojim oblinama, već su uz sve to POZNATE I SLAVNE!

10. Džesika Biel

Istina, Džesika ima i mnogo drugih kvaliteta. Odlična je glumica, prelepa devojka, a preme mnogima njene usne su među najerotičnijim na RED CARPET-u. Ipak, mi smatramo da je njena lepota potpuna, i spreda i otpozadi. Uverite se sami…

9. Lady Gaga

Priznajemo, ne spada u grupu naših omiljenih pripadnica ženskog pola, niti je smatramo preterano privlačnom ( zato se i našla na našoj listi najneprivlačnijih devojka u 2010. godini), ali na guzi joj se ipak ne može zameriti. Ima je, nije loša…

8. Shakira

Baš malopre se na VH1 zavrteo Šakirin spot sa Nadalom za pesmu Džipsi, i iskreno, ima par kvalitetnih seksvenci. Naravno, mislimo na one u kojoj je zum na Šakirinoj guzi, mada opet to i nije tako retka pojava u njenim spotovima.

7. Rijana

Za Rijanu se svakako mora reći da ima šta da pokaže. Ne dojmi previše kao njene druge koleginice sa karipskog arhipelaga, ali nije odbojno za oko, a čim nije odbojno znači da može da prođe.

6. Sofia Vergara

Seksi latina ne ostavlja dobar prvi utisak samo svojom guzom. Sva je dobra! Kada je reč o ovoj cici puni smo utisaka, tako da ćemo otići malo da predahnemo iščekujući mesto broj PET, a vi uzdišite uz fotku vrele Sofie.

5. Keti Peri

Da ne bi ispalo da belačko dupe (oprostite na izrazu) nema šta da ponudi (osim Gage, druge belkinje na listi su egzotika), predstavljamo vamOK  guzu jedne obične belkinje Keti Peri. Bleda je na ovoj listi, ali dobija prolaznu ocenu.

4. Džesika Alba

Može li se nešto zameriti ovoj devojci?

3. Bjonse

Ako bismo morali proglasiti kraljicu seksi guza među afro divama, bez dvoumljenja to bi bila ONA − Bjonse primadona!

2. Dženifer Lopez

Odnosno Dženi from the block, priznaćete ima svetski bok! Nije ni čudo onda što je svaka polovica najseksi guze No. 2 osigurana na pola miliona dolara. Blago se mora čuvati…

1. Kim Kardašian

Seksi Gruzijka, Kim Kardašian sva je u oblinama, i na njima je do sada zgrnula ogromne pare. Ima li neki drugi talenat? Ne! Ali zar je to uopšte bitno???

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.