Prosize kapsule

Najveća porodica na svetu: Indijac ima 39 žena i 94 dece

Ziona Čana, koji živi u planinskom selu Baktwang u indijskoj državi Mizoram, glava je izuzetno brojne porodice.

Indijac se, naime, ženio čak 39 puta i otac je 94 dece, a ima i 33 unučadi. Brojna porodica živi u četvorospratnoj kući koja ima sto soba, a Zionine supruge spavaju u ogromnim zajedničkim spavaonicama. Čana je za medije rekao da misli da je ovolika familija znači pravi blagoslov, a njegove žene kažu da se svi međusobno odlično slažu.

“Danas se osećam kao posebno božije dete. Dao mi je toliko ljudi o kojima se brinem. Smatram se srećnim ćovekom što sam muž 39 žena i na čelu najveće porodice na svetu”rekao je za “Sun”.

Porodica je organizovana skoro vojnički strogom disciplinom, na čijem je čelu najstarija žena Zatijandži. Najmlađu ženu Čana drži najbliže svojoj spavaćoj sobi, dok one starije spavaju dalje. Supruge se smenjuju po “sistemu rotacije” kada posećuju njegove odaje. Supruge otkrivaju da je za samo jednu večeru ove brojne porodice potrebno je očerupati 30 pilića, oljuštiti 60 kg krompira i skuvati 100 kila pirinča.

Čana je takođe na čelu sekte od 4000 članova, koja dozvoljava da imaju onoliko žena koliko žele, a kaže da se u jednoj godini oženio čak deset puta. Kaže da još uvek nije prestao da traži sebi nove neveste, a po sledeću ženu možda ode i u Ameriku.

Izvor: SrbijaNet.rs

Slični tekstovi

Ostavite komentar