Prosize kapsule

Najčešće greške u seksu

Zadovoljiti na pravi način i biti savršen partner u seksu nije nimalo jednostavno. Jednostavno je samo ako posmatrate iz perspektive biće zadovoljna ako sam i ja zadovoljan. Ipak, poenta je da se pokažeš kao dobar ljubavnik, tako da na trenutak možeš razmisliti i o tome kako da i njoj seks sa tobom bude pravi užitak. Za početak…

Grubost

Ovde postoje dve krajnosti. Pregrubo ili prenežno. Prava mera je, naravno, u sredini. Umereno. Neke žene, istina, vole grubu igru, baš kao što neke vole nežne ljubavnike. Međutim, većina žena niti voli sado-mazo frikove niti voli njanjave šonje. Pokaži joj da si muško, ali i džentlmen i biće ti zahvalna na svakom orgazmu. A i ti njoj.

Predigra

Predigra može smoriti, ali je ne treba izbegavati. Veoma je važna da bi se partnerka opustila, a i veće su šanse da će doživeti orgazam. Izdvoj par minuta za maženje, ljubljenje, grickanje i dobar oral — nećeš se pokajati.

Granice

Da je sve dozvoljeno, baš i nije. Ono što se vama može činiti normalnim, na primer oralni seks, analni seks, seks igračke ili seks igrice, njoj može biti sasvim strano i nezamislivo. Lepo je ako se u seksu poklapate i ako ste slobodni jedno prema drugom, ali je najvažnije da pre nego što sprovedete u delo svoju fantaziju o istoj popričate sa njom.

Pasivnost

Takozvana poza “umorni kosač” idealna je kada ste umorni i kada želite da vaša partnerka odradi sav posao, a vi zavaljeni samo da uživate. Ipak, ne možete baš svaki put biti umorni kosač. Žene vole da se trudimo oko njih. Potrudi se ili uskoro nećeš imati koga da ti “oštri kosu”.

Higijena

Osim ako vam to nije fetiš, svaki muškarac voli da mu je “radna površina” za seks uredna.  Odnosno da je vaša partnerka sveže okupana i namirisana. E, pa verovali ili ne, isto vole i one. Iako neka istraživanja kažu da je muški znoj jedan od jačih afrodizoijaka, ipak, nek preznojavanje bude posledica seksa, a ne vašeg višednevnog nekupanja. A i higijena je pola zdravlja.

Stenjanje

Ženski uzdasi i neartikulisani zvuci propraćeni stenjanjem stvari su koje raspomamljuju mušku strast. Međutim, kada sve to radi muškarac, na žene ima sasvim suprotan efekat. Savet — smanjite doživljaj.

Brzina

Iako se većina nas po pravilu opredeljuje za opciju SKIDAJ SE PA DA POČINJEMO, žene vole erotičnost laganog skidanja i razotkrivanja partnerovog tela — deo po deo. Na taj način se jače uzbuđuju, pa je i orgazam verovatniji. Ako nikada niste probali i ne znate o čemu pričamo, zamolite vašu dragu za jedan senzualni striptiz. Videćete da PALI.

Kondom

Iako je po važnosti ova stavka morala biti na PRVOM mestu, smatramo da će efektnije biti da njom završimo. Kondom se tokom seksa MORA nositi. Da, znamo da je bedak, ali veći je bedak upropastiti život zbog trenutka nesmotrenosti i par sekundi intenzivnijeg zadovoljstva. Ne igrajte se životom. Nemate dva.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.