Prosize kapsule

Nova tetovaža Dejvida Bekama

To view this page ensure that Adobe Flash Player version 10.2.0 or greater is installed.

U slučaju da ste se zasitili višemesečne mozgoispiračine zvane DAČA I NATAŠA, ili pak, da ste tabloidima opterećeni sado-mazohista bez privatnog života, devojke i očigledno bilo čega pametnijeg čime biste se bavili, vaš napaćeni um apdejtovaćemo novim informacijama iz sveta slavnih i poznatih. Ovog puta odlučili smo se za svetski pandan Dači i Nataši koji izaziva podjednaku mučninu koja kreće od želudca ka svim telesnim šupljinama na našem telu, a oni su Dejvid i Viktorija. Naravno, Bekam. Povod − Dejvid ima novu tetovažu.

Pre nekoliko dana slavni par još jednom je sebi obezbedio par nedelja naslovnih stranica. Ne, Viktorija nije ponovo anoreksično-bulimična. JOŠ je anoreksično-bulimična, baš kao što je još neodoljivo antipatična, umišljena, frigidna i nepodnošljivo odbojna svakom muškarcu koji ne ceni skupe krpice. A opet ti koji cene krpice i ne gledaju žene, ali to ćemo sada preskočiti…

U svakom slučaju, sad kad smo ispljuvali Viki, da pređemo na Dekišu. Ipak, on i jeste današnja tema.

Dejvid Bekam je poznat po velikom broju tetovaža koje već krase njegovu kožu. Nedavno, u jednom losanđeleskom tattoo centru poznati tridesetpetogodišnji fudbaler, trendseter i papučar, u svoju zbirku uvrstio je još jednu tetovažu. Reč je o tetovaži Isusa sa tri anđela.

Za izradu tetovaže, majstoru je trebalo čitavih dvanaest sati napornog rada. Naravno, Dejvid svoju kožu ne bi poverio amateru, pa je tetoviranje tri anđela koja nose Isusa poverio vrhunskom tattoo majstoru iz LA-a, Marku Mahoniju, koji je radio tetovaže i za Džoni Depa, Bred Pita i lepu Anđu.

Tetoviranje poslednje Dejvidove tetovaže, ovoga puta na grudima, počelo je još u decembru prošle godine, a sa prekidima, na tetovaži je rađeno oko tri meseca. Pre nekoliko dana, kada je tetovaža konačno gotova, Dejvid je na svom Twitteru konačno objavio slike finalne verzije tetovaže i utiske o svemu.

Nama je uši zaparala izjava u kojoj Dejvid Bekam tvrdi da je svaka od njegovih tetovaža nastala kao plod ideje, da nije bilo slučajnog odabira i da svaka ima neko značenje i simboliku. Kako znamo da tetovaža Isusa sa anđelima simboliše njega sa njegovim sinovima Bruklinom, Romeom i Kruzom (četvrto dete je na putu), ne možemo, a ne zaključiti da je nivo Bekamove egocentričnosti ovoga puta bio malo ekscentričniji, čak i za njega.

Dejvide, jesi dobar, ali baš da si Bog? Hmmm…

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar