Prosize kapsule

Rubi besna na Kristijana Ronalda jer joj je platio za seks

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo našao se u središtu seks skandala, pošto ga je marokanska plesačica Rubi optužila da je imao seks sa njom koji joj je platio iako to nije tražila.

Besna 18-godišnjakinja pravog imena Karima El Mahrug, koja je medijima već poznata zbog povezivanja sa italijanskim premijerom Silviom Berluskonijem, koji je sa njom spavao dok je bila maloletna, rešila je da se osveti Ronaldu za poniženje pa je sve ispričala inspektorima koji rade na slučaju Berluskoni. Naime, prema italijanskim zakonima, seks sa maloletnicom starijom od 14 godina nije zabranjen, ali plaćanje za njega jeste, a prema njenoj priči, upravo to je fudbaler uradio.

Prema njenim rečima, zvezdu Real Madrida upoznala je u decembru 2009. u milanskom klubu “Holivud”, gde su razmenili brojeve telefona.

“Iako je Ronaldo znao da imam samo 17 godina, nekoliko nedelja smo se nalazili po restoranima a ja sam tek onda shvatila ko je on, s obzirom da su mu stalno prilazili i tražili autograme. Oko tri nedelje nakon upoznavanja odlučili smo da spavamo zajedno pa smo otišli u luksuzni hotel u Milanu u kojem je odseo,” ispričala je Rubi, dodavši: “Nakon seksa smo zaspali, a kada sam se probudila njega nije bilo u krevetu, a na noćnom ormariću je stajala poruka: ‘Nadam se da nećeš biti tu kada se vratim, novac ti je u koverti.’ Pogledala sam u kovertu i tamo se nalazilo 4000 evra. Taj njegov postupak toliko me je šokirao da sam iz hotela otišla u suzama,” dodala je Rubi, koja je nakon saznanja da je bila sa Berluskonijem dobila nadimak “Srcelomka”. Rubi se Ronaldu osvetila i uživo, tako što ga je prilikom sledećeg susreta u klubu polila šampanjcem i bacila mu novac u lice, prenosi “Dejli Mejl”.

Ove tvrdnje Portugalac je demantovao u zvaničnoj izjavi. “To su laži, ne poznajem devojku, nikad je nisam sreo, niti sam ikada bio na sastanku sa njom. Između decembra 2009. i juna 2010. nisam bio u Milanu nijednom, što je lako dokazati. Ja sam žrtva prljavog i lažnog izveštavanja. Kao i ranije, neću imati razumevanja prema onima koji upliću moje ime u takve prljave priče i prema onima koji nemaju poštovanja za tuđe dostojanstvo,” stoji u saopštenju.

Izvor: SrbijaNet.rs

Slični tekstovi

Ostavite komentar