Prosize kapsule

Muške frizure za 2011. godinu – saveti

O tome šta je u trendu ove godine imati na glavi (ne mislimo na kapu, već na kosu) pisali smo u tekstu o modernim muškim frizurama u 2011. godini. Tamo ćete videti koje su to najpopularnije frizure za sezonu koja je pred nama, a u ovom tekstu više ćemo se posvetiti stilu i detaljima na koje se takođe mora obratiti pažnja ako planirate da imate “zurku” u trendu.

Kako da znate šta je u trendu?

Izbor je logičan. Ako vas zaista interesuje da i kosom ispratite modne trendove dva su najlakše načina da to uradite. Prvi je da redovno “konzumirate” stranice M@N! magazina gde se redovno možete “apdejtovati” po pitanju poslednjih trendova, bilo da je reč o garderobi ili ukupnom modnom stilu. Drugo što možete da učinite jeste da jednom u životu platite dobrog i iskusnog frizera da vam na kratko poradi o glavi. Pitajte ga za korisne savete, kako da tretirate svoju kosu, koja frizura vam najviše odgovara, kakva nega odgovara vašem tipu kose i koji su to detalji na koje morate obratiti pažnju da biste bili u trendu. Modiranje košta…

Gel i visoki neprirodni sjaj kose su OUT!

Preterana upotreba gela za kosu, zatim voska, pene, laka ili još gore ulja za kosu tipična je odlika naših muškaraca. Ove godine, upravo ti muškarci će biti OUT. Osim toga što se gel na kosi, nakostrešene dlake i neprirodni sjaj ove godine ne preporučuju jer je u trendu prirodna kosa, a ne ono što mnogi od nas vide kao trendi frizuru, učvršćivači kose se ne preporučuju i iz zdravstvenih razloga. Proizvodi poput gela za kosu zatvaraju pore kože glave, a koren dlake ostavljaju bez kiseonika. Zbog toga koren dlake slabi i kosa opada brže nego inače. Dakle, GEL NIJE U TRENDU! A nije ni zdrav…

Saveti za muškarce sa crnom kosom

Kad je reč o muškarcima crne kose, kakvih je u Srbiji mnogo, savetuju se kratke i uredne frizure. Takve frizure zahtevaju nešto bolju negu kože glave pa je zato neophodno koristiti šampone i regeneratore obogaćene kompleksom vitamina koji će smiriti eventualne upale kože glave i regulisati lučenje masti lojnih žlezda kože glave.

Saveti za kovrdžavu kosu

Iskreno, vi nemate baš nekog velikog izbora kad je reč o raznolikosti frizura. Ono što treba da vas obraduje jeste činjenica da su kovrdže ove godine u trendu. Važno je da pronađete dobrog frizera koji će znati šta da radi sa vašim loknama. Naš savet je da podarite svojoj neukrotivoj  kosi slobodu koju je tako dugo priželjkivala. Naravno, uz kontrolu nadležnog lica, odnosno iskusnog frizera.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.