Prosize kapsule

O čemu ne treba pričati na prvom sastanku?

Sigurno ste primetili da vam se neke teme često obijaju o glavu kada razgovor o istima započnete sa ženama. Nije bez veze ona “u ćutanju je zlato”. Neke stvari je jednostavno bolje prećutati. To je kao da plivate ajkuli u pravo u čeljust. Ne želite da saznate koliko su u stanju da razjape vilicu da bi vas fino istranžirale. Bolje ćutite. O čemu? O sledećim temama…

Priče o bivšima

Ono što je univerzalna osobina svih žena jeste prezir prema svim drugim ženama, naročito onim koje su bile u vezi sa vam pre nje i sa kojima bi se ona morala eventualno porediti.

Zašto ne treba pominjati bivše u novim vezama?

Kao prvo, zato što sada imaš novu devojku, i da − to je ona. Devojka sa kojom si trenutno i koju ne trebaš izlagati dodatnom pritisku poređenja sa tvojim bivšim devojkama. Uostalom, upravo zbog toga što ti se na njoj dopada si sa njom, a ne sa svojom bivšom devojkom.

Drugi razlog zbog kog ne treba pominjati bivše devojke jeste taj što pominjanjem u stvari govoriš da još nisi preboleo svoju bivšu devojku. Još fantaziraš o njoj, a ova nova, odnosno ONA služi ti samo kao rame za plakanje, a nijedna devojka ne voli da bude jastuče za muške suze. Naročito kada suze nisu namenjene njoj.

Savet: Prihvati činjenicu da je ona tvoja NOVA devojka, ličnost za sebe i nauči da voliš osobine te njene ličnosti. U novoj devojci traži ono što ćeš voleti u njoj, a ne one ostatke svojih bivših ljubavi.

Novac

Da li je njen ili vaš? Sve zavisi od toga kako se postavite u početku veze. Ipak, kako god se vi postavili jedno pravilo se dokazuje već vekovima. Novac ne treba da bude tema vaših razgovora. Ono što možete da joj priuštite priuštrite joj, ono što ne možete oteće ona sama. Iako se većina žena folira da su za samostalnost i ostale kvazi bajke sa akcentom na fore i fazone, u stvari većina očekuje da ćete vi kao muškarac finansirati najveći deo vaših zajedničkih troškova. I zaista, tako i treba da bude. Čim se potegne pitanje novca znajte da ćete od ravnopravnosti u vezi vrlo brzo skliznuti na tanak led, a znate šta se dešava sa tankim ledom − puca.

Savet − trpite, al’ naplatite u naturi!

Ne odajte sve

Na prvom, drugom, eventualno trećem sastanku, nastojte da ne otkrijete sve o sebi u cugu. Ostavite prostora za dalju priču, neke teme ostavite nedovršenim kako bi njena radoznalost imala čime da se zabavlja. Ostavite tračak misterije u vazduhu. Neka se pita…

Manje pričajte više slušajte

Kada ne znate o čemu biste pričali, bolje je slušati. Stavite sebe u poziciju novinara. Budite onaj koji pita i sluša. Zašto je ovo dobro? Prvo, zato što žene uglavnom traže nekoga koga bi slušale i kome bi se “otvorile”. Svojim podpitanjima pomoći ćete joj da se opusti i da stekne poverenje u vas. Sa druge strane vaš mali intervju shvatite kao zadatak koji će pomoći vama da saznate o njoj sve što vas interesuje, da je bolje upoznate. Time ćete ubiti dve muve jednim udarcem − postaćete dobar slušalac i shvatićete da li imate posla sa normalnom devojkom ili lujkom. Istina, neke stvari je najbolje da nikada ne saznate.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “O čemu ne treba pričati na prvom sastanku?

  1. ” Iako se većina žena folira da su za samostalnost i ostale kvazi bajke sa akcentom na fore i fazone, u stvari većina očekuje da ćete vi kao muškarac finansirati najveći deo vaših zajedničkih troškova. I zaista, tako i treba da bude.”

    Autor je najseljackija najbaronskija najbezobraznija i, naravno, najsovinistickija svinja ikada. Dobro jutro, u 21. veku smo, zene odlaze na posao i vracaju se kuci sa platom. Majmune.