Prosize kapsule

Telefonski seks

Do sada smo u našim tekstovima obradili gotovo sve teme koje se tiču seksa − regularan seks, oralni seks, analni seks, seks sa igračkicama, odnosno mnogobrojne bizarne podvrste seksa poput sado-mazo seksa, zatim smo obratili pažnju na najbolje seks poze za njega i nju, malo smo prodiskutovali i na temu Kamasutra seks poza, seks poza za leto, pilićak, kadu, auto… Ma sve smo o seksu rekli! Ali da li jesmo? Ne sećamo se da smo pisali o telefonskom seksu.

Šta je telefonski seks?

U vreme kada se sve više udaljavamo jedni od drugih i kada veze na daljinu, da li zbog posla, škole ili sticaja okolnosti postaju nešto uobičajeno, telefonski seks postaje jedno od najpraktičnijih rešenja za parove koji su u vezi, ali ne jedno pored drugog. Plastično govoreći, telefonski seks je masturbacija uz HOT LINE. Jedina razlika između HOT LINE-a i telefonskog seksa jeste u tome što znate da sa druge strane žice sigurno nije punački šezdesetogodišnji čičica ženskastog glasa.

Šta vam je potrebno za telefonski seks?

Kao prvo, potreban vam je sagovornik, plaćen telefonski račun i telefonski aparat U FUNKCIJI. Dalje, da bi telefonski seks bio dobar potrebna vam je razigrana mašta koja će uspeti da osmisli svet seksualnih fantazija koji će i vas i vašu partnerku dovesti do ljubavnog ludila. Međutim, samo mašta nije dovoljna. Morate biti dobri i sa rečima, jer ovde upravo one moraju da nadomeste sve ono što bi uživo njenom telu činile vaše neverovatne seksualne moći, počevši od predigre, milovanja do ljubljenja, seksa i konačno orgazma.

Priprema za telefonski seks

Istina, možete i preći odmah na delo, bez neke veće pripreme, ali vam ipak savetujemo da osmislite vaš telefonski seks kako bi bio bolji. Pre nego je pozovete razmišljajte o vašoj partnerki, o tome šta biste joj radili, gde biste je i kako dodirivali. Pripremite scenario, kao da gledate pornić, samo što ćete ovog puta vas dvoje biti glumci.

Kako da je nagovorite na telefonski seks?

Kao i sa svakim eksperimentisanjem, i kod telefonskog seksa je najvažnije da ne brzate kako je ne biste uplašili i ideju joj učinili odbojnom. Počnite sa blažom verzijom, nekim laganim izjavama poput “Bilo bi lepo da sada ležiš ovde pored mene”, “Maštam o tvojim grudima”… Zatim se polako oslobađajte, krckajte led dok ne pukne skroz. A onda navalite…

Zašto je dobar telefonski seks?

Telefonski seks je dobar jer ljude lišava nekih predrasuda i barijera koje možda neki od nas imaju u seksu “jedan na jedan”. U seksu preko telefona ne vidimo drugu stranu niti nas neko vidi. Ta činjenica nas dodatno opušta i stege srama i stida popuštaju pod onim životinjskim u nama. Naravno, doživotni seks preko telefona nije rešenje za vaše seksualne probleme, ali povremeni telefonski seks može začiniti vašu vezu i rasplamsati strasti u krevetu, koje su, eto možda, polako počele da se gase.  Probajte. Nemate šta da izgubite, osim novca, naravno. Ali ako vam je utehu, platićete mnogo manje nego za HOT LINE.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.