Prosize kapsule

Prazna knjiga o seksu postala bestseler

Kada je Šeridan Simov objavio knjigu od 200 stranica, u kojoj ne piše baš ništa osim naslova, nije mogao ni da pretpostavi da će postati bestseler!

Naslov knjige je „Na šta svaki muškarac misli kada ne misli na seks“ i isprva je namenjena da bude prodavana kao šala ili suvenir.

Ubrzo, studenti su počeli da je koriste kao svesku i prodaja je prevazišla svaka očekivanja.

„Na neki način, svi mi dokazuju suprotno od onoga što „piše“ u knjizi. Studenti je pune raznim sadržajima, ali pitam se koliko njih se vrati na razmišljanje o seksu kada se završe predavanja i prestanu da hvataju beleške. Kladim se da je u pitanju 100% njih,“ priča autor knjige.

Šeridan Simov kaže da je knjiga nastala iz njegovog šokantnog i razočarajućeg zaključka da muškarci ne misle ni na šta drugo osim na seks, pa je odlučio da svoja saznanja podeli sa drugima. „Drago mi je da se moja knjoga bolje prodaje od mnogih akademskih radova. Nameravam da razvijem svoje istraživanje i da dobijem doktorat na univerzitetu života, a sledeći poduhvat mi je da napišem knjigu o tome na šta žene sve misle osim seksa,“ rekao je Simov, a penosi „Daily Mail“.

Izvor: SrbijaNet.rs

Slični tekstovi

Ostavite komentar