Prosize kapsule

Otrov pauka – NOVA VIJAGRA?

Vest koja je juče napunila brojne inostrane veb portale, nakon pažljivog i analitičnog proučavanja, zaslužila je da se danas nađe i na vašem omiljenom M@N! magazinu. Grupa naučnika sa Džordžijskog instituta, došla je do značajnog otkrića koje bi moglo biti prekretnica u lečenju erektilne disfunkcije i impotencije kod muškaraca. Otrov jednog brazilskog pauka koji se izluči pri samo jednom ugrizu kod čoveka izaziva erekciju od četiri sata. Možda ćete sada drugačije gledati na vaše male mnogonožne kućne prijatelje…

Najbolji alternativni lek za impotenciju

Nećemo ulaziti u to kako su naučnici sa pomenutog univerziteta došli do ovog otkrića, mada nagađamo. Ako se u obzir uzme činjenica da otrov pauka Phoneutria nigriventer izaziva momentalnu nervnu  paralizu, otkazivanje kontrole mišića, probleme pri disanju i na kraju smrt ako žrtva ne primi protivotrov, teško nam je da pred očima ne zamislimo sliku nekog jadnika koji se nakon nekoliko sati agonije mogao podičiti erekcijom kao kamen. Samo se nadamo da su ga pronašli pre nego mu je ta kamena erekcija postala i nadgrobni spomenik. Svejedno, rekli smo − nećemo ulaziti u to…

Kako funkcioniše otrov Phoneutria nigriventer?

Kao prvo, treba da vam bude jasno, da lekari pri lečenju vašeg problema sa impotencijom neće doneti pauka i pustiti ga da vas ugrize. Kako navodi dr Kenia Nans u Žurnalu seksualne medicine, otrov ovog pauka sastoji se od osam molekula. Sastojak koji utiče na erektilnu funkcionalnost, kako su istraživanja pokazala i kod muškaraca i kod žena, jeste jedan toksin kog su naučnici izdvojili i testirali na pacovima. Nakon eksperimenta, pacovi su zaista imali erekciju koja je trajala u proseku tri sata, pa se smatra da bi ovaj toksin u kontrolisanim uslovima zaista mogao postati nova vijagra.

Iron Abs za vas

Zašto je to bitno?

Osim očiglednog, zato što će vam obezbediti erekciju, istraživanja su pokazala da otrov ovog pauka ima ne samo privremen, već je sasvim moguće i trajan uticaj na poboljšanje erektilnosti, za sada, kod muškaraca. Osim toga, otrov se pokazao kao odlična alternativa za sve one koji su alergični na Vijagru i sintetičke lekove.

Gde se može nabaviti otrov Phoneutria nigriventer?

Iako još nije potvrđeno da je otrov ovog brazilskog pauka efikasan, niti su utvrđene kontraindikacije primene u lečenju impotencije, otrov pauka se već može naći u bolje snabdevenim marketima i apotekama širom Kanade i Sjedinjenih Američkih Država, a kada će doći na naše tržište − ne znamo.

Kako je ovaj pauk poznatiji kao banana pauk, jer živi među plodovima banane, nije isključeno da će nekim prekookeanskim brodom doploviti i do nas, ali vam mi ipak, pre nego se prepustite njegovim dražesnim otrovnim kljovama, preporučujemo lekove tradicionalne balkanske medicine − med i orahe. To je makar provereno i višestruko dokazano.

 

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.