Prosize kapsule

Penis – nekad i sad!

Muški polni organ, iliti penis, stvarčica je (ili stvar, zavisi ko šta ima) koja i kojom se svaki prosečni muškarac zanima od trenutka kada shvati da je ima. Vremenom, iz njegovih ruku ta “stvarčica” pređe u tuđe koje će se, možda, bolje postarati i sa više žara zanimati njome, ali činjenica je da uvek postoji još neko pitanje koje bi postavili o MUŠKOM PONOSU. Upravo tome će poslužiti i ovaj tekst…

Muški polni organ PENIS

U ovom odeljku predložićemo vam pet naših tekstova koji vam mogu pomoći da odgovorite na najčešća pitanja koja ste sebi postavljali na ovu temu. A onda ćemo preći na nešto novo, što do sada, verovatno, još niste znali.

Prosečna dužina penisa

Da li ga obrezati?

Kako povećati penis? Najbolje vežbe za povećanje penisa

Masturbacija – pravilo desnice ili levice?!

Muški polni organ – zanimljivost

Penis − nekad i SAD!

Iako ste, možda, mislili da o penisu znate sve, nedavna istraživanja otkrila su jedan važan detalj koji teško da smo znali, a još manje očekivali. Ona su pokazala da se u fizionomiji muškaraca tokom godina evolucije mnogo toga promenilo. Tako je određene promene pretrpeo i naš polni organ. Verovali ili ne, penis muškarca je nekada imao “kičmu”, odnosno jednu centralnu kost koja se pružala od korena do vrha penisa, kao što je to još slučaj kod šimpanzi, nekih vrsta majmuna i miševa.

Sunđerasto tkivo koje danas postoji  penisu čoveka, u stvari je ostatak te kosti, a usled genetskih oboljenja i danas se dešava da se kod nekih muškaraca umesto sunđeraste ovojnice razvije prava kost.

Sa jedne strane, dobro je što ta koska više ne postoji, jer zahvaljujući tome muškarci sada mogu duže da uživaju u seksu, ali u neku ruku je i bedak što je više nemamo. Zamislite situaciju, devojka se sprema da te oralno zadovolji, a ti joj kažeš − Mala, dođi da mi oglođeš kosku! Baš bi bila fora, je l’ da? 😆

 

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

2 komentara na “Penis – nekad i sad!

  1. bas ,i nije jasno posle vezzbanja stezamja i istezanje i muskost… itd……………. trebali svali put u vezbi svrsiti ili ne