Prosize kapsule

Zašto varamo? Na primeru Monike Levinski

Kao što smo to već nekoliko puta utvrdili na stranicama našeg magazina, muškarci i žene imaju sasvim različite razloge zbog kojih se odlučuju na prevaru. Kada muškarci to rade, u svojoj nameri navođeni su isključivo donjom, onom manjom glavom. Žene, pak, u prevaru osim seksualnog nagona, uključuju i glavu na ramenima, ali i srce.

Monika Levinski, nakon Merilin Monro, sigurno jedna od najpoznatijih zavodnica koja je jednog američkog predsednika zavela u nebrano grožđe, danas nakon 15 godina od seks skandala sa Bilom Klintonom otvoreno poručuje − Bila je to ljubav. Da me pozove odmah bih mu se vratila.

Zašto žene varaju?

Ako bismo izuzeli onaj najlogičniji razlog prevare i kod jednih i kod drugih, a to je PRILIKA, postoji nekih pet do šest osnovnih razloga zbog kojih se smatra da se žene odlučuju na preljubu. To su NEDOSTATAK KOMUNIKACIJE, USAMLJENOST, OSVETA, NEDOSTATAK SAMOPOUZDANJA, ŽELJA ZA SAMOPOTVRĐIVANJEM, EMOTIVNO I SEKSUALNO NEZADOVOLJSTVO i MANJAK PAŽNJE.

Ženini razlozi za prevaru uglavnom su jači, i zato se ženska prevara tretira mnogo ozbiljnije i dublje nego što je to muška. Žena vara sa namerom koja ponekad ne znači samo SEKS. Muškarci uvek varaju samo zbog seksa. Upravo zbog toga se mnogo više muškaraca nakon prevare vraća svojoj partnerki što je slučaj sa brojem žena koje se vrate partneru.

Zašto muškarci varaju?

Muškarci se na prevaru odlučuju najčešće onda kada u vezi postane dosadno. Kada partnerka ne ispunjava seksualno, ali često i emotivno njegova iščekivanja i kada veza izgubi na strasti. Svi psiholozi u tom trenutku savetuju malo “gurke” za uspavale parove u vidu nekog romantičnog putovanja, eksperimentisanja u krevetu ili bilo čega što bi rasplamsalo staru vatru.

Veliki je broj muškaraca koji lek za nezadovoljstvo u vezi potraže u krevetu druge devojke, i što je iznenađujuće, veliki je procenat onih koji se na ovaj način “izleče” i vrate devojci sa kojom su.  Sa ženama, pak, to i nije slučaj.

Monika Levinski i Bil Klinton

Kada je prevario Hilari sa Monikom Levinski, Bil Klinton je bio mlađi nekih 15 godina. Dakle, imao je oko 50. Monika je bila dvadesetdvogodišnja sekretarica i tek je počela sa stažiranjem u Bilovoj administraciji.

Svi se sećamo Bilovih čuvenih reči Nisam imao seksualni odnos sa tom ženom! kojima je pokušao da odbrani svoju i čast svoje porodice kada je izveden na sud i umalo opozvan sa pozicije američkog predsednika. Kasnije analize pokazale su da je Bil lagao u svedočenju i da su Bil i Monika, osim oralnog, u Ovalnom i drugim kabinetima Bele kuće, seks praktikovali čak devet puta.

Bil je, kao i svaki muškarac, u čin prevare stupio iz prostog razloga, JER MU SE MOGLO. Kada se spoji nekoliko okolnosti, to da je predsednik najmoćnije zemlje na svetu i da je muškarac dobije se zgodna činjenica da je NAJMOĆNIJI MUŠKARAC NA SVETU! Pa zašto mu se onda i ne bi MOGLO.

Međutim, ispostavilo se da je daleko moćnija od NAJMOĆNIJEG MUŠKARCA NA SVETU bila ŽENA tog muškarca i njegova ljubav iz studentskih dana Hilari Klinton koja, je tvrdeći da su njihova ljubav i njihv brak vredni toga, Bilu sve oprostila! Kako je to uticalo na potenciju NAJMOĆNIJEG PENISA NA SVETU ne znamo, ali smo sigurni da je Bil svoj MONIKAGEJT platio na mnogo načina i u mnogo rata. Uostalom, ko je danas državni sekretar SAD?

Kada se setimo da je Monika kao sekSretarica državnika imala privilegiju od 9 seksualnih odnosa na najvišem nivou, ko zna kakve beneficije ima Hilari kao SEKRETAR DRŽAVE. Na Bilu je samo da ćuti, jer bio je NEVERAN.

Bil i Monika, to su srca DVA

Monika Levinski, bucmasta crnka, danas ima 37 godina. Uspešna je i bogata poslovna žena koja ima svoj rijaliti program na jednoj od američkih televizija, ali je nedavno u jednom intervjuu otkrila da, ipak, NIJE SREĆNA.

Kako smo saznali iz tog intervjua, Monika se nakon Bila nikada nije udavala, nije rodila decu, niti je ikada imala ozbiljnu vezu sa muškarcem kojeg stvarno voli. Razlog − Bil je bio njena LJUBAV ZA SVA VREMENA!

Iako ova priča deluje neverovatno, Monika tvrdi da ga još voli i da nakon njega nikoga nikada nije volela. Monikini prijatelji tvrde da bi Monika bila spremna istog trenutka da mu se vrati i da bi za to bio dovoljan samo jedan njegov poziv.

Ipak, mislimo da će se Monika načekati…

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.