Prosize kapsule

Al Šamika – DŽIHADSKI COSMOPOLITAN!

Vaš omiljeni časopis za muškarce Muški magazin M@N! konačno je sebi pronašao ravnog međ’ sličnim ženskim izdanjima. Časopis za žene vredan toga da mu posvetimo ne samo našu nepodeljenu mušku pažnju, već i par redaka ovde na našim M@N! stranicama. Dragi naši M@N!ovci, predstavljamo vam prvi Al Kaidin magazin za žene, Džihadski Kosmopoliten, odnosno AL ŠAMIKA.

Al Šamika − Islamski magazin za žene

Al Šamika, ili kako je u zapadnoj javnosti već dobio popularni nadimak DŽIHADSKI COSMO, magazin je za žene islamske veroispovesti, koji je nedavno sa ponosom u glasu i plastičnim eksplozivom oko struka pokrenula najpoznatija teroristička organizacija na svetu Al Kaida.

Uredništvo magazina u uvodniku prvog broja jasno je odredilo svoju uredničku politiku:

“Pošto žene čine pola populacije (a može se reći i celu jer rađaju nove generacije) neprijatelji Islama žele da spreče muslimansku ženu da zna istinu o njenoj religiji i ulozi, jer znaju šta bi se desilo ako bi žene ušle na polje džihada.”

Uloga Al Šamike, biće upravo takva − teroristički feministički prosvetljujuća. Ipak, pripadnice nežnijeg pola moraju biti upućene u to šta ih očekuje ako se upuste u Džihadske pohode, ali i kakvu negu lica, kože i kose ovakav način života zahteva.

Al Šamika − saveti o najboljim kremama i samoubilačkim napadima 

Šta kaže, kako da našminkam čaršaf???

Al Šamika, odnosno VELIČANSTVENA ŽENA, magazin je namenjen ženama arapskog sveta i uopšte, svim ženama islamske veroispovesti. Kako za žene ove religije u arapskim zemljama i svuda u svetu važe specifični propisi, sigurno se pitate o čemu bi te žene Al Kaida mogla da savetuje. Odgovor naslućujete i DA, U PRAVU STE!

Listajući stranice ovog fensi časopisa, počevši od one naslovne ljubičanstvenog kolorita sa zabrađenom ženom koja u ruci drži mašinku, unutar novine naići ćete na zanimljiv sadržaj.

Tako se odmah naspram saveta o pravljenju maske sa medom za negu lica nalazi tekst sa praktičnim savetima koji vam mogu zatrebati za efikasno izvođenje samoubilačkog napada. DRAGE NAŠE, SMRT MORA IMATI LEPO LICE…

Osim poziva čitateljkama da daju život za Islam, u VELIČANSTVENOJ ŽENI možete naći i potresne intervjue žena Al Kaidinih heroja, udovica bivših prvoboraca i mudžahedina. Takođe, baš kao što vas mi savetujemo KAKO DA SMUVATE DEVOJKU, tako i Al Šamika savetuje arapkinjama KAKO DA SMUVAJU ili KAKO DA SE UDAJU za POŠTENOG MUDŽAHEDINA, ili pak, KAKO DA RODE I VASPITAVAJU DECU koja će kasnije biti DOBRI MALI TERORISTI.

Na kraju, tu je i kolumna o lepoti koja savetuje muslimanke da ne skidaju svoj nikab, jer im on čuva zdravlje i lepotu lica, pa po mogućstvu da ga nose i u kući, a možda i da ne izlaze iz kuće, jer toplota, Sunce i vazduh spoljnog sveta štete lepoti njihovog lica.

Za kraj, uredništvo ostavlja podsetnik svim ženama Islama da je njihova dužnost da vaspitavaju decu u duhu Islama i da ih od malena spremaju za Džihad.

I onda se ove naše nešto bune…

 

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

2 komentara na “Al Šamika – DŽIHADSKI COSMOPOLITAN!

 1. pozdrav svima
  procitao sam ovaj vas clanak i nemogu a da ne ostavim komentar
  biti cu vrlo kratak i necu da davim
  ja kao musliman mogu rec da ovo sto ovi pisu u ovom magazinu nema veze sa duhom islama niti bilo koje religije
  a o zdravom mozgu da i ne govorimo ………. idiotizam cisti

  toliko od mene

Ostavite komentar