Prosize kapsule

Čekanje u redu pretvorila u unosan posao

Studentkinja jednog njujorškog koledža, Amanda Fut, pretvorila je čekanje u redovima za kupovinu novog Ajpeda 2 u unosan posao. Nakon čekanja od 41 sat na prvom mestu u redu, ona je svoju poziciju prodala za 900 dolara programeru Hazemu Sajedu, koji je imao zakazan službeni put na koji nije želeo da ode bez najnovije tehničke sprave iz Eplove kuhinje.

Futova je čekala tokom celog kišnog dana, jedan potpuni neznanac joj je doneo kutiju krofni koju je jela i spavala ukupno tri sata i deset minuta od momenta kad je u sredu posle podne stala u red dok ga nije napustila, u petak ujutro. Sa novcem koji je zaradila, planira da kupi karte za koncert Lejdi Gage, prenosi Daily Mail.

Prvo mesto u redu nije jedino koje je prodato, a na popularnoj Kreglisti, sajtu sa oglasima, ponude za one koji su raspoloženi da provedu noć u redu kreću se od 100 do 1000 dolara. U junu, pre nego što je Epl lansirao Ajfon 4, oni koji su bili raspoloženi za čekanje mogli su da zarade i do 1200 dolara.

Inače, Ajped 2 je istog poslepodneva mogao da se kupi u mnogim tehničkim prodavnicama širom Amerike i da se naruči na internetu.

 

Izvor: Soko-zabava.info

Slični tekstovi

Comments are closed.