Prosize kapsule

Debeljuca prebio vršnjaka koji ga je maltretirao (video)

To view this page ensure that Adobe Flash Player version 10.2.0 or greater is installed.

Jedan australijski tinejdžer postao je prava internet senzacija, nakon što se na mreži pojavio snimak u kojem on konačno odlučuje da se suprotstavi svom mučitelju.

Debeljuškasti Kejsi Hejns svakodnevno je, mesecima, bio izložen maltretiranju svoju vršnjaka, a sve naravno zbog njegove težine. Do iznenađujućeg preokreta je došlo kada je grupa dece odlučila da snimi trenutak zlostavljanja, a Kejsi je odreagovao onako kako niko nije očekivao.

Iako je nekoliko trenutaka trpeo provokacije i udarce, Hejs je neočekivano odlučio da se suprotstavi nasilniku, inače mnogo sitnijem od sebe. On je neimenovanog dečaka u samoodbrani bukvalno podigao i bacio na zemlju, a zatim mirno odšetao sa lica mesta.

Nakon što se snimak pojhavio na internetu, na mnogim sajtovima pokrenute su grupe podrške za Kejsija, pa je postao miljenik onlajn publike širom sveta. Dobio je ogroman broj pisama podrške, a njegov slučaj podstakao je raspravu o zlostavljanju među decom. Ljudi su posebno ozlojeđeni zbog toga što je Kejsi suspendovan iz škole zbog toga što se konačno suprotstavio siledžiji, i smatraju da školski sistem ne kažnjava nasilnike već žrtve.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.