Prosize kapsule

Najpoznatije STARLETE!

U vreme kada se u traženje posla ne možete upustiti a da se pre toga niste pomirili sa činjenicom da vam diploma najbolje  može poslužiti kao zamena za WC papir, i ako ne posedujete nekoga “na položaju”, jer je to jedini način da dobijete iole pristojno zaposlenje, preostaje vam samo da sebe posmatrate kao kapital.

Kim Kardašian, KEVA starleta, samo prošle godine na svom telu zaradila je više od 70 miliona US dolara

Britanske starlete, cice koje se redovno skidaju za muške magazine širom sveta, shvatile su na vreme da je zarada na ličnim, ali fizičkim kvalitetima, odličan izvor prihoda.

Nemoralno možda jeste, ali bolje da na vas d*kaju za par hiljada evrića, nego da se na vas izdrkavaju isfrustrirani šefići, i to besplatno. Najebaćete u svakom slučaju, jedino je razlika kako ćete i koliko to najebavanje naplatiti.

Njih pet, Holi Pirs, Lusi Pinder, Sofi Hauard, Indija Rejnolds i Daniel Lojd, prvih su pet devojaka koje su otkrile unosne čari poziva STARLETE. One su otvorile vrata mnogim drugim, mlađim devojkama, koje svojim golim telima mame osmehe na lica muškaraca, ali i ulepšavaju ovaj, ne tako veseo i sjajan svet. Rozi Džons, Lejsi Benghard, Rijan Sagden, Melis Debling… Sve su one starlete i spremne su da odrade svoj posao POŠTENO!

Kod nas, zanimanje starleta još nije toliko obnarodovano, verovatno jer smo tek detektovali rijaliti programe poput Velikog Brata, Dvora i slične kao mogućnost BRZE ZARADE, ili makar petominutne slave koja će kasnije rezultirati nekim kešom, ali daleko od toga da mi nemamo starlete. Sandra Afrika, Elizabeta Mitić, Martina Rajić, Staša Li, Jovana Pavlović, pa donekle i Olja Crnogorac… Ako STARLETU definišemo kao lepu devojku koja zarađuje isključivo tako što se skida, pokazuje sise i pozira u seksi kostimima, onda su ove devojke bez sumnje starlete. Istina, ne zarađuju ni približno kao njihove koleginice u svetu, ali smo sigurni da će ovo zanimanje uskoro naći i kod nas dovoljno “pružalaca usluga”. Mušterija već ima…

Predstavljamo vam najpoznatije NUTS STARLETE

Lucy Pinder

Sophie Howard


Holly PierceDanielle Loyd


India Reynolds


I mi STARLETE za TRKU IMAMO

Sara Vučelić Soraja


Sandra Afrika


Martina Rajić


Jovana Pavlović


Elizabeta Mitić


 

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar