Prosize kapsule

Šta žene vole?

Kada vas u našim tekstovima iz rubrika zdravlje, vežbe i teretana savetujemo o najboljim vežbama za sve na vašem telu, od malog prsta na levoj nozi, preko listova, gluteusa i trbušnjaka do najboljih vežbi za snažne grudi, široka ramena, moćna leđa i jake ruke, u stvari želimo da vam pomognemo da vaše telo dovedete do savršenstva.

Dobro pitanje je ZBOG KOGA SE DOTERUJEMO? Mali broj, među kojima će biti i iskrenih i neiskrenih reći će ZBOG ZDRAVLJA. Veći broj svrstaće se u onu grupu ZBOG SEBE, ali činjenica je da želimo lepo da izgledamo DRUGIMA. U principu ženama. Kad već toliko napora i energije ulažemo u svoje SAVRŠENO TELO, glupo je ne zapitati se DA LI TO NJIMA NEŠTO ZNAČI? Da li je izgled ženama zaista toliko bitan?

Na šta se žene lože?

Jedno australijsko istraživanje nedavno je došlo do zaključka da žene od muškarca koji savršeno izgleda, ipak, više vole muškarca kraj kog se one savršeno osećaju. U anketi koju je sproveo australijski magazin THE AGE, čak 65 posto anketiranih žena izjasnilo se da ih muškarci presavršenog izgleda ODBIJAJU. Čak 85 posto žena smatra da je sujeta glavni razlog zbog kog muškarci toliko vremena provode posvećujući svom telu, a sa sujetnim muškarcima biti u vezi baš i nije neko zadovoljstvo.

Šta žene vole?

Da se razumemo, u anketi se žene nisu izjašnjavale ni za drugu krajnost, momke koji su u potpunosti zapostavili svoj izgled. Čak 99 posto “glasačica” kao idealnog partnera navelo je momka pristojnog izgleda, ali su kao presudni kriterijum odabrali duhovitost i harizmu. Izgled jeste poželjan, ali ne i ključan.

Ono što u THE AGE magazinu nije navedeno jeste to da li su u pomenutoj anketi kao kriterijum ODABIRA SAVRŠENOG MUŠKARCI pominjali i statusni simbol potencijalnog kandidata ili je ženama uz duhovitog mladića čak i njegova besparica SMEŠNA???

 

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

5 komentara na “Šta žene vole?

Ostavite komentar