Prosize kapsule

49. Međunarodni salon automobila BEOGRAD

To view this page ensure that Adobe Flash Player version 10.2.0 or greater is installed.

To view this page ensure that Adobe Flash Player version 10.2.0 or greater is installed.

Međunarodni salon automobila koji će se u Beogradu održati od 25. marta do 3. aprila po 49. put istovremeno će biti prilika za sve posetioce da osim u automobilima uživaju i u motorima na šestom MOTOPASSION Međunarodnom sajmu motocikala i bicikala. Posetioci će moći da uživaju u 85 sajamskih premijera, 58 noviteta, 37 brendova i 20 top premijera.

49. Međunarodni sajam automobila Beograd

Strateški partneri Salona automobila su Srpska asocijacija uvoznika vozila i delova i Udruženje proizvođača drumskih vozila, a DELTA GENERALI osiguranje je, kao i prethodnih godina, generalni sponzor manifestacije. Pod sloganom “Poslastica za oči” beogradskoj publici će se na 35 hiljada kvadrata predstaviti oko 450 proizvođača, uvoznika i distributera svih automobilskih brendova koji posluju na našem tržištu. Učesnici ovogodišnjeg Salona automobila biće i brojne banke, lizing kompanije i osiguravajuća društva.

Gotovo pola veka na beogradskom Salonu automobila predstavljaju se dometi svetske automobilske industrije, kao jedan od glavnih ciljeva manifestacije, ali ovaj događaj oduvek je poznat i po mnogobrojnim aktuelnim i atraktivnim dešavanjima – sajamskom reliju, paradi “old tajmera”, Oskaru prestiža, izboru za najlepšu hostesu, nagradnoj igri u kojoj će ove godine najsrećniji posetilac sa kupljenom ulaznicom osvojiti PUNTA, mnogobrojnim probnim vožnjama i stručnim predavanjima. Povodom dvadesetogodišnje uspešne saradnje, medijski partner Beogradskog sajma – SAT media group je za 49. salon automobila pripremila čak 11 hiljada  poklona. Najvrednija nagrada je DACIA DUSTER, koju će osvojiti najveštiji vozač koji istovremeno ima i najbolje znanje o bezbednosti u saobraćaju, a ima kupljenu ulaznicu.

Noviteti 49. Međunarodnog salona automobila 2011.

Na sajmu će biti predstavljeno 37 automobilskih brendova, a po prvi put će se predstaviti kompanije “Fiat Automobili Srbija”, “Infiniti” i “Chery”.

Od svih prezentovanih vozila posebnu pažnju će svakako privući 85 novih modela automobila od koji će 27 biti premijerno prikazani.

U halama 1 i 4 biće izloženi najnoviji modeli poznatih svetskih proizvođača i distributeri automobila: “BMV”, “Hyundai”, “Mini”, “Lexus”, “Dacia”, “Land Rover”, “Toyota”, “Volvo”, “Citroen”, “Opel”, “Ford”, “Renault”, “Peugeot”, “Fiat”, “Škoda”, “Honda”, “Lada”, “Mazda”, “Subaru”, “Nissan”, “Suzuki”, “Mitsubishi”, “Kia”, “Chevrolet” i drugi.

U Hali 2, hali 3a i hali 1a biće priređena izložba renomiranih svetskih proizvođača rezervnih delova, prateće industrije i garažno servisne opreme.

U hali 3, najnovije modele izložiće “Mercedes Benz Srbija i Crna Gora”, “četvorka” je rezervisana za “Fiat Automobile Srbija”, koji će, pored domaćeg proizvodnog programa, predstaviti kompletnu gamu i sve brendove ovog renomiranog proizvođača: “Fiat”, “Alfa Romeo”, “Lancia” i “Jeep”.

Kompanija “Grand motors”, kao ovlašćeni uvoznik, predstaviće u ovoj hali, prvi put na beogradskom salonu automobila, brend “Infiniti”.

U hali 5 najnovije modele svojih brendova predstaviće “Audi”, “Volkswagen” i “Seat”, kompanija “Porsche Scg”.

Posebna pažnja na Salonu automobila biće posvećena novim tehnologijama i alternativnim pogonskim rešenjima. Kompanija “Globus Auto” će ceo svoj nastup u Hali 4 posvetititi isključivo vozilima na elektro – pogon.

Beogradski sajam je pokrovitelj tradicionalnog, 12. sajamskog relija, koji će startovati u nedelju 27. marta u 9 časova ispred Beogradskog sajma. Reli će se voziti za „Trofej Beograda“ na reli stazama Košutnjak i Avala.

Radno vreme je od 10 do 20 časova. Pojedinačne ulaznice koštaju 300 dinara, a ulaznice za grupne posete staju 200 dinara. Parking se plaća 100 dinara na sat. Celodnevna parking ulaznica je 600 dinara.

Familly day, dan kada cela porodica može da provede prijatan dan na Beogradskom sajmu i obiđe Salon automobila za 500 dinara, je u četvrtak, 31. marta.

Svečano otvaranje 49. međunarodnog salona automobila i 6. međunarodnog sajma motocikala i bicikala je u petak, 25. marta u 11 časova, u hali 1 Beogradskog sajma.

 

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar