Prosize kapsule

Ima tri godine a jede više od mame i tate (foto)

Lu Hao je trogodišnji dečak koji ima jači apetit nego mnoge odrasle osobe, zbog čega mu je telesna težina čak pet puta veća od vršnjaka.

Roditelji kineskog dečaka tvrde da ništa nije ukazivalo da će sa tri godine imati neverovatnih 60 kilograma – rodio se sa samo 2.6 kg, a niko u porodici nije sklon gojenju.

Međutim, sa samo tri meseca Lu Hao je počeo nezustavljivo da dobija na težini, što je rezultiralo time da se samo prošle godine ugojio 10 kilograma.

“On ima tako veliki apetit, da za jedan obrok pojede tri velike činije pirinča, veće nego njegova majka i ja,” kaže otac Lu Junčeng i dodaje da se već dve godine trude da paze na njegovu ishranu, ali uzalud.

“Moramo da ga pustimo da jede jer ako ga ne nahranimo, plače non stop,” priča majka Čen Juan, koja odavno više ne može da podigne svoje trogodišnje dete.

Roditelji su Lu Haoa vodili kod lekara koji su ustanovili da mu je nivo hormona normalan, te da sene zna uzrok prekomernog gojenja. Sada se brinu da li će mu srce biti zdravo, te da po polasku u školu ne bude meta druge dece.

“Nadamo se da će Hao jednog dana smršati,” priznaje majka.

 

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.