Prosize kapsule

Procurele slike sa Berluskonijevih “bunga bunga” žurki

Ovo nisu fotografije iz nekog noćnog kluba, već sa jedne od ozloglašenih “bunga bunga” žurki koje je italijanski premijer Silvio Berluskoni priređivao u svojoj vili u Arkoreu blizu Milana.

Lascivne fotke pronađene su u sklopu istrage protiv Berluskonija, optuženog za seks sa maloletnicama i zloupotrebu službenog položaja, u laptopovima i fotoaparatima desetina devojaka koje su prisustvovale ovim dešavanjima.

Na jednoj od slika vidi se TV voditeljka i bivša devojka fudbalera Marka Balotelija, Barbara Guera, koja se maskirala u seksi policajku. Na drugoj su dve devojke koje će se upravo poljubiti, a u javnost su procurile još neke na kojima razne lepotice poziraju krajnje provokativno, prenosi “Dejli Mejl”.

Izraz ‘bunga bunga’ odnosi se na seksualne igrice koje su priređivane nakon večere, a u kojima su učestvovale i striptizete obučene kao medicinske sestre, čime je, smatraju tužioci, Berluskoni uvredio ovu profesiju. Premijer će se pred sudom pojaviti sledećeg meseca, kada će biti predočeno više od 20 hiljada fotografija i drugog materijala koji dokazuje da je Berluskoni kriv za optužbe.

Izvor: SrbijaNet.rs

Slični tekstovi

Comments are closed.