Prosize kapsule

Savršen seks?

Hteli mi to priznati ili ne, seks je postao naša realnost. Od trenutka kada ujutru uključite televizor u potrazi za prvim jutarnjim vestima, iz magičnog ekrana će vas zapljusnuti SEKS.

Voditeljke jutarnjih programa sve više počinju da liče na svoje koleginice iz noćne smene, pri tome na mislimo na TV noćnu smenu, već na onu kod kultnog Picinog parka, a u slučaju da ste

pomislili da će reklame biti nešto pristojnije, prevarili ste se. Činjenica je da se danas retko koji proizvod može prodati bez ženskog ili muškog obnaženog modela. Nedavno se na poljskoj televiziji pojavila i reklama za pogrebne sanduke koje prodaje rasna plavuša. Šta reći, ni smrt nije pošteđena seksa…

buy cialis

Ok, sada ste već krenuli na posao ili u školu i listate svoju omiljenu dnevnu štampu

ili mesečni magazin. (Svaka čast ako ste umesto toga u torbu utovarili bilo kakvu knjigu, nećemo čak ni insistirati na kvalitetu.) I šta kažu današnje novine: 10 saveta za bolji seks; 15 KAKO je zadovoljiti; 222 saveta ZA NEVEROVATAN ORGAZAM!!!

O čemu nas savetuju popularni seks saveti?

Najčešći saveti odnose se na male tehnike za siguran orgazam, praktične buy tamoxifen citrate without a precription postupke za redovan, oralni ili analni seks, najbolje poze i najbolje lokacije za najbolji seks. Kada čovek pročita tih 2. 999. 784. 585 saveta za savršen seks mora da se zapita POBOGU, PA ŠTA SU NAŠI PRECI RADILI!!??? Da li su oni uopšte razlikovali seks od šetnje parkom.

Činjenica je da je seks postao prilično ekstravagantan i zahtevan pojam. Da li je moguće da više nikome od nas nisu dovoljni partnerova blizina, sjaj u očima, požuda i strast, četiri zida spavaće sobe i krevet da bismo uživali u savršenom seksu?

Ne, prema savetima svih Dragih Saveta ovog sveta, da bismo iskusili SAVRŠEN SEKS moramo ga upražnjavati na svakom drugom predmetu u stanu, osim u krevetu, po mogućstvu u po bela dana i to tako da nas svi vide, a najbolje bi bilo nasred travnjaka najvećeg gradskog parka. E, tek tada je to savršen seks i postoji mogućnost da oboje doživite orgazam. U suprotnom ste seksualni neznalica i pustinjak koji žensko nije video bar 50 godina. Ma nevini ste garant.

Najbolje seks poze

Najbolje seks poze, prema istim Savetama, nisu one u kojima sve teče spontano i prirodno, već one koje zahtevaju bar tri meseca psiho-fizičke pripreme u NASA-inom svemirskom centru. Samo nakon toga bićete u stanju da vašu dragu LANSIRATE U SVEMIR.

Šta!!!??? Vama su za savršen seks dovoljne misionarska i doggy style poza!!!???? Ma, batali! Ti mora da si rođen u doba kada su na Zemlji seks upražnjavale samo amebe i bičari. Da bi zadovoljio ženu, moraš visiti sa plafona naglavačke istovremeno joj jezikom dražeći klitoris, rukom masirajući grudi, a penisom ubadajući G tačku bez prestanka, makar 3 do 17 minuta. Zašto 3 do 17 minuta? Zato što je to po poslednjoj naučnoj studiji jedino prihvatljivo vreme trajanja seksa da bi se on podveo pod kategoriju SAVRŠENO. Šta ako bude kraće ili duže? Ne pitaj nas, mi očigledno nemamo pojma šta je dobar seks.

Ne kažemo da u seksu ne treba eksperimentisati i uvek isprobavati nešto novo kako se strast ne bi ugasila. Samo kažemo da se i ranije eksperimentisalo i sa pozama i sa lokacijama i erogenim zonama i fetišima, ali su ti eksperimenti nekako uvek bili stvar intime. I svi su bili i zadovoljni i zadovoljeni. Danas kada nam seksom doslovno bodu oči na svakom koraku, o seksu niko nema pojma, a orgazam je samo misaona imenica. Zašto?

 

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

2 komentara na “Savršen seks?