Prosize kapsule

Boli me glava…

U početku sve je strast. Pitanje HOĆEMO LI čak se i ne postavlja. Naravno da HOĆEMO, samo da vidimo GDE ĆEMO! Ma šta da vidimo, OVDE ĆEMO! SAD I ODMAH. Onda prođe strast, ali SEKS je još redovan deo svakog dana. Nakon neka tri meseca, prevazišli ste nivo ČISTE PRIVLAČNOSTI, i kažu da ona osećanja koja isplivaju u tom periodu odlučuju o ostatku veze. Nekako uporedo sa osećanjima, kod žena počinju da se javljaju sve učestalije glavobolje. I to nekako uvek kada je vreme za SEKS. A seksa sve manje…

Kada je pravo vreme za seks?

Seks je veoma važan preduslov dobre veze. Šta god pričali o osećanjima, povezanosti, iskrenosti i poštovanju, ako u krevetu škripi, škripi i u vezi. Jedna od veoma čestih, a muškarcima tako mrskih ženskih rečenica jeste BOLI ME GLAVA.


Nedavno sprovedeno istraživanje u kojem je učestvovalo tačno 6. 000 parova pokazalo je da više od 65 posto i muških i ženskih ispitanika nije zadovoljno svojim seksualnim životom. Muškarci ga žele i ne postavljaju neke dodatne kriterijume kad je reč o kvalitetu i vremenskim ograničenjima. Jedino je važno da ga bude što više. Sa druge strane, i žene ga žele. Žele ga što više, da što duže traje i da bude mašto vitiji. Ok, one ga žele, mi ga želimo, pa u čemu je onda problem!? Zašto ih boli glava?

Antoni Smit, jedan od psihologa koji se bavio izučavanjem fenomena BOLI ME GLAVA, kaže da nije problem u želji i potrebi. Problem je u načinu života koji praktikuju današnji mladi ljudi. Obaveza je sve više, baš kao i briga, problema i stresa, i zaista je veliki problem između svega toga tempirati SAVRŠENO VREME ZA SEKS. Upravo zbog toga muškarci i dolaze u situaciju BOLI ME GLAVA. Kada vi želite ona ne želi i obrnuto.

Kada su žene najraspoloženije za seks?

Za svaki problem postoji rešenje, pa i za ovaj. Teško je naći taj trenutak kada se sve kockice sklope, ali nije nemoguće. Isto istraživanje pokazalo je da su žene najspremnije na seks nakon vežbanja ili nekog intenzivnijeg fizičkog rada. Temperatura tela se tada povećava, koža postaje osetljiva na dodir, a telo je prepuno endomorfina, hormona koji utiče na pojačanje raspoloženja. Dakle, momci − nakon dobrog treninga pravo je vreme za DOBAR SEKS TRENING! Tada je, sigurno neće BOLETI GLAVA!

Slični tekstovi

Comments are closed.