Prosize kapsule

Muvanje devojke: BRZINA JE KLJUČNA!

‘Ajmo sad svi priznajmo koliko puta nam se desilo da vidimo neku devojku, užasno želimo da joj priđemo, ali se bojimo, da li iz razloga što ne znamo šta da kažemo ili što se jednostavno nečega bojimo? Naravno sebi smo rekli kasnije, „za pola sata ću joj prići“ i šta se desi za pola sata? Ona ili više nije tu, ili neko drugi nije čekao pola sata.

Brzina je ključna!

Znam zašto ovo govorim, pa i meni se dešavalo da nisam delovao na vreme i sigurno propustio savršenu priliku za dobru zabavu.

Pa, hajde da počnemo. Kada vidite devojku, imate maksimum 5 minuta da joj priđete, skoro sve preko toga biće uzaludno…

Prvih par sekundi

Ulaziš u klub, video si devojku, sviđa ti se, šta čekaš, prilazi, odmah!
Šta ona može zaključiti na osnovu takvog pristupa? Pa samo jednu stvar, da si poprilično siguran i samouveren, a šta devojke vole, pa naravno baš to.

Prva minuta

Ok, nisi uspeo da priđeš u prvih par sekundi, retko ko uspe, imaš slobodno vremena da malo dođeš sebi, na kratko osmisliš pristup i baciš se u akciju.

Druga minuta

Brineš se da li ćeš joj se svideti ili da li ona možda ima dečka koji je tu negde u blizini, zato iskoristi to malo vremena, dobro osmotri ljude oko nje, njihove pokrete i sve, obrati pažnju i na njeno ponašanje, ukoliko gleda u tebe, prilazi odmah bez čekanja, a u koliko ne gleda, proveri njeno društvo i  prilazi.

Treća minuta

Nećeš da joj priđeš tek tako, sačekaj, valjda će joj tri minute biti dovoljne da te primeti. Ako je pogledala u tebe, nikako ne skreći pogled sa nje, to je ključni trenutak, ako se nasmeje, već si skoro pola posla odradio, ako ne, ako samo skrene pogled hladnokrvno odustani, a ako skrene pogled stidljivo, prilazi, ali pazi u toj situaciji ćeš ti voditi razgovor.

Četvrta minuta

Nisi uspeo ništa od gore navedenog, trkni do šanka, popij nešto žestoko da dođeš sebi i kreni ka njoj.

Peta minuta

Već polako postaje teško da joj priđeš, naročito ako je primetila da je odmeravaš i ti opet nisi ništa uradio, tada si izugbio veoma vredne poene kod nje. Sakupi svaku trunku hrabrosti i kreni ka njoj, imao si dovoljno vremena da osmisliš šta ćeš da radiš i kako, a ako to nisi uradio, odustani od nje i baci se na neku drugu. Zašto na neku drugu? Pa jednostavno možda se baš u toj drugoj devojci krije prava devojka za tebe, a uostalom, time možda možeš zainteresovati onu prvobitnu devojku za tebe. Zašto? Pa devojke uvek žele ono što nikako ne mogu da dobiju, a u toj situaciji si to baš ti.

Da, da, da znam, svi mislite lako je reći, a teško je to uraditi, pa evo vam malo motivacije…
Šta je najgore što može da se desi? Nisi joj se svideo i to je to, nije kraj sveta, ima još milione devojaka koje čekaju samo na tebe.

Ako se brineš šta da joj kažeš kada joj priđeš, jednostavno se predstavi i pitaj je za njeno ime i slične stvari, nikako, ali nikako ne prilazi sa nekom forom, sem ukoliko je nisi ti izmislio i već isprobao.

Ok, prišao si, priča uspešno teče, sve ide kako treba, samo pazi da ne nagaziš na 5 mina minskog polja zvanog MUVANJE DEVOJKE!

PS ukoliko je ona okružena drugaricama, povuci sa sobom još par drugara da zabave drugarice, ali ti idi kao vođa, a ukoliko nemaš društvo pored tebe, svejedno prilazi, jer tako ćeš pokazati da stvarno imaš hrabrosti. Ukoliko primetiš da ništa ne uspevaš, nađi neki izgovor i povlači se.

 

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

8 komentara na “Muvanje devojke: BRZINA JE KLJUČNA!

  1. hahahahah….ja sam do 4 minute nekako pregurao ali na 4 sam se zaustavio da popijem nesto da dodjem k'sebi popijem 1, i opet ne skupim hrabrosti da joj pridje pa rekoh ajde jos jedno,pa jos jedno pa jos jedno, pa jos jedno, I JBM li ga zadnje sto se secam je da sam se probudio u bolnici :))

  2. svaka cast konacno da neko izbaci nesto normalno ali ja trazim neke isprobane fore ako ima neko nek izbaci
    ps. evo vam jedna moja kako doci do poljubca skroz jednostavna kad pricas sa njom ako osecas da mozes da je poljubis samo je pogledaj i kazi da ima nesto na licu i kreni da obrises kada zatvori oci poljubi je (isprobano)

  3. Sve je ovo dobro, ali meni je potrebno nesto da zapocnem pricu… Pomozite ljudi ako mozete…

  4. Ne postoji idealna recenica ili fora za zapocinjanje price. Najbolji savjet sto mogu da ti dam jeste iskrenost. Ne treba da komplikujemo stvari, kad su zapravo proste. Jednostavno pridji i reci iskreno sta mislis o njoj. Budi opusteno, kreativnost ce doci sama od sebe. Srecno!

  5. Neni je dosla drugarica u kucu posto je ostala na ulici. Ona ima decka ali on je u drugoj zemlji neznam kako da je smuvam i zapocnem neki razgovor kad znam sv e podatke o njoj molim vas pomoziteeee