Prosize kapsule

Pet pari cipela za svakog muškarca

Dobro je poznata teorija da se muškarac prepoznaje po frizuri, noktima i cipelama. Ako pretpostavimo da ste sveže podšišani, da su nokti uredno skraćeni, na našoj STIL listi ostaju još CIPELE. One su po mnogim ženama ogledalo muškarca.

Dok smo u periodu kada furamo faks, blejimo po žurkama i menjamo devojke ko majice, to kakve cipele imamo na nogama uopšte nije bitno. Važno je da su udobne i brze, jer tako i živimo. Međutim, kada batalimo igrarije i kao naizgled ozbiljni muškarci zađemo u neke ozbiljnije vode kada jurimo posao, ispijamo kafice po kafićima u društvu stalnih devojaka koje menjamo nešto sporijim tempom, to u kakvim cipelama šetamo postaje veoma važno. Pre nego pređemo na PET PARI CIPELA NEOPHODNIH U ŽIVOTU SVAKOG MUŠKARCA, skrenućemo vam pažnju na ODRŽAVANJE.

Cena i održavanje

Da bi vam trajale, ali i lepo izgledale, odnosno da biste vi u njima izgledali kao čovek, a ne kao klošar, morate ih redovno negovati.

Prvo cena. Logično je da cena diktira kvalitet. Ne možete kupiti cipele za 1 .000 dinara i očekivati da vam traju večno. Uz najbolju moguću negu ovakve cipele trajaće vam jednu sezonu. Istina, nije vreme nekog finansijskog procvata pa da se razbacujemo parama, ali i kupovinu cipela možete posmatrati kao dugoročnu investiciju. Da li biste kupili kuću lošeg temelja i krova koji prokišnjava, u kojoj je uz to uvek hladno i ima mnogo vlage?

Kada je reč o održavanju, prava je sitnica investirati u dobru četku, imalin i kremu za čišćenje cipela. Savet: kada je ne nosite, u cipelu uvek stavite zgužvan novinski papir kako se ne bi lomila i kako ne bi izgubila oblik.

Neophodne cipele za svakog muškarca

Bele sportske patike


Nazuvače


Braon cipele


Crne cipele


Antilop cipele


 

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

4 komentara na “Pet pari cipela za svakog muškarca

    • Očistiš prvo četkom za cipele (meke dlake), a zatim sprejom, obično ima u svakoj bolje snabdevenoj prodavnici obuće.

  1. Evo korisnog linka za sve one koji zele da saznaju vise o ciscenju i odrzavanju obuce: http://www.olihemplus.rs/odrzavanje-obuce
    Srecni praznici !

Ostavite komentar