Prosize kapsule

Miss Sajma automobila JELENA MARINKOVIĆ

Citroen, Honda i Folksvagen, na ovogodišnjem Sajmu automobila u Beogradu nisu ostali zapaženi samo po ponudi automobila. Jelena Marinković sa Citroenovog, Ana Dankov sa Hondinog i Jasmina Koprivica sa Folksvagenovog štanda tri su najlepše hostese 49. Međunarodnog Sajma automobila u Beogradu za 2011. godinu.

Jelena Marinković, hostesa sa Citroenovog štanda odlukom žirija u sastavu Marko Subotić, B92, Dragan Stanimirović, Press, Aleksandar Simić, Studio B, Aleksandar Tucaković, RTS i Petar Živković, Večernje Novosti, proglašena je za MISS SAJMA AUTOMOBILA 2011. godine.

Dvadesetogodišnja misica iz Uba nije morala da odgovara na poznata pitanja o miru u svetu, ozonskim rupama i drugim baljezgarijama, jer je do sada uspešno i uz osmeh svim posetiocima odgovarala na pitanja o specifikacijama Citroena 3 kraj kojeg stoji na Citroenovom štandu. Jelena je kao nagradu dobila letovanje u Grčkoj, a na more ne vodi dečka, već najbolju drugaricu! Hmm… Momci, izgleda da je ova lepotica slobodna! Znate gde da je nađete, pa TRK!

UPS...

 

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Miss Sajma automobila JELENA MARINKOVIĆ