Prosize kapsule

Nemate devojku? Izmislite je!

O tome kako smuvati devojku, koje su to najbolje, a koje najgore fore za muvanje devojke na stranicama M@N! magazina možete da pronađete barem dve do tri stotine tekstova. Kada bismo baš išli u sitna crevca, izračunali bismo da se radi o barem dve do tri hiljade saveta, ali pravo pitanje jeste koliko ste vi devojaka zahvaljujući našem trudu smuvali? Dve, tri, jednu, nijednu? Sve je moguće, pa i to da naši saveti baš i nisu neka pomoć. U tom slučaju konsultujute FACEBOOK!

Znate li šta je to CLOUD GIRLFRIEND? Reč je o sajtu za sve one usamljene muškarce koji već godinama nisu uspeli u svojoj misiji traženja savršene partnerke. Iskreni da budemo, možda problem nije u devojkama, već u tim SAVRŠENIM devojkama. Činjenica je da takve ne postoje, a oni koji ih traže očigledno imaju neki ozbiljniji problem. Sreća, u ovom tekstu se ne bavimo time. Dakle, CLOUD GIRLFRIEND!

Šta je CLOUD GIRLFRIEND?

Ovaj internet servis pomaže vam da putem web sajta CLOUD GIRLFRIEND, popunjavajući formular sa informacijama o devojci iz vaših snova, stvorite LAŽNU DEVOJKU IZ VAŠIH SNOVA. Najbitnije, servis je povezan sa najpopularnijom društvenom mrežom na svetu Fejsbukom, tako da će na vašem Fejsbuk profilu konačno stajati ono tako dugo željeno IN RELATIONSHIP!

Naravno, ostaje činjenice da ta SAVRŠENA DEVOJKA i dalje postoji jedino u virtuelnom svetu, dok ste u ovom stvarnom i dalje sami, ali KOGA BRIGA! Ko ne postoji na Fejsbuku taj ne postoji UOPŠTE!

Zašto je ovo loše?

Kao prvo, zato što je servis CLOUD GIRLFRIEND još jedan dokaz sve veće ljudske otuđenosti i usamljenosti. Ne može se a ne steći utisak da sa sve većim brojem online portala za muvanje i upoznavanje devojaka i mladića, ljudi postaju sve nesrećniji, i da je sve više onih koji traže partnere, a ne nalaze. Razlika između muvanja u stvarnosti i muvanja preko mreže je u tome što se kod ovog drugog krijemo iza profil sličice i pošteđeni smo svih neprijatnosti muvanja OČI U OČI. Upravo zbog toga, svi oni koji imaju problema sa samopouzdanjem, odlučuju se za online varijantu i ostaju sami, jer nisu spremni da načine iskorak u stvarnost koji je, ipak, još veoma bitan da biste nekoga i stvarno smuvali.

Fi Bendal, stručnjak za digitalne medije, osim toga što pomenuti servis ocenjuje kao još jedan tužan pokušaj brisanja granice između stvarnosti i fikcije, smatra da CLOUD GIRLFRIEND dovodi u opasnost privatnost korisnika jer otkriva određene informacije o korisniku servisa.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Nemate devojku? Izmislite je!