Prosize kapsule

Švarceneger ponovo guverner, ali u crtanom filmu

Zvuči kao udarna politička vest, ali je reč samo o novom angažmanu Arnolda Švarcenegera u svetu šoubiznisa, jer će bivši guverner Kalifornije pozajmiti izgled i glas liku novog crtanog filma pod naslovom “Guverner”.

Prema pisanju lista “Intertejment vikli”, Švarceneger sarađuje sa strip legendom Stenom Lijem na animiranoj TV seriji i stripu čiji će glavni lik biti mešavina pravog glumca-političara i heroja nadljudskih sposobnosti koje je tumačio na filmu.

“Tu je cela moja karijera, bodibilding, gluma, guvernerska funkcija, sve spojeno u jedno”, kazao je poznati glumac u izjavi za sajt “Intertejment vikli”. “Zadatak ‘Guvernera’ biće da se bori protiv kriminala, prirodnih katastrofa… tip koji uskače i rešava probleme”, objasnio je on svoj crtani “alter ego”.

On je u šali dodao da je crtać njegov plan B pošto mu američki ustav ne dozvoljava da se, kao čovek koji nije rođen u Americi, kandiduje za predsednika SAD. “Guverner” je još u fazi razvoja i biće gotov tek iduće godine, ali su već sada poznati neki detalji.

U seriji, Švarceneger odlučuje da krene u obračun s kriminalom nakon odlaska sa guvernerskog položa. Poput Betmena, on će ispod svoje kuće sagraditi “Arnoldovu pećinu”, tajni haj-tek centar za borbu protiv gangsterskih organizacija i opasnih pojedinaca.

Pojedini likovi biće inspirisani stvarnim osobama kao što su Švarcenegerova deca i supruga Marija Šrivera. Pošto će se izdanje “Intertejment viklija” sa ovim člankom naći u prodaji 1. aprila, mnogi su mišljenja da je cela stvar samo još jedna prvoaprilska šala.

 

Izvor: SrbijaNet.rs

Slični tekstovi

Ostavite komentar