Prosize kapsule

Tom Ford: Saveti za moderne muškarce

Tom Ford je jedan od najpoznatijih modnih dizajnera. Međutim, u kolumni za magazin Another man, Tom nije delio savete iz oblasti mode i stila. Kako biti moderan muškarac, bilo je pitanje na koje je Tom Ford odgovorio sa pet kratkih saveta, koji su kako je priznao, njegov vodič kroz život.

Tome kako se ponašati u raznim prilikama uče nas od rođenja. Ipak, deluje da uvek postoji još jedna lekcija koju moramo da savladamo da bi smo bili taj MODERAN MUŠKARAC. I taman kada to učinimo, evo nove.

Tom Ford je jedan od onih muškaraca koji diktiraju trendove i određuju šta je to što je moderno. Zbog toga ne bi bilo na odmet čuti koje to savete ovaj moderan muškarac deli svojim kolegama po polu.

Budi najbolja verzija sebe

Savršenstvo je nedostižno, ali to ne znači da mu ne treba težiti. Jedino stalnim poboljšavanjem i usavršavanjem možete biti zaista uspešni. Ovo se najviše odnosi na to kako prezentujete sebe drugim ljudima. Povedite računa o govoru, gestikulaciji, hodu, držanju tela, odevanju… Uvek se maksimalno prilagodite situaciji i prilici.

Muškarci moraju biti angažovani

Muškarac koji se dosađuje i nema nikakvih obaveza u životu dosadan je i ljudima sa kojima se druži. Pravi muškarac mora da ima posao i mora biti aktivan i doprinositi zajednici. Ztao i jesmo muškarci − tvrdi Ford.

Maniri

Muškarac mora da zna da se potuče, zauzme stav i da pokaže zube, ali isto tako mora i da poznaje bonton i ima uglađene manire. “Uvek damama pridržavam vrata i pazim sa koje sam im strane, kada hodam pored njih”- kaže Tom Ford.

Ne osuđujte druge

Smatram da samo onaj koji je u potpunosti čiste pred sobom ima pravo da donosi zaključke i osuđuje druge. Koliko nas je takvih?

Šorts i japanke SAMO ZA PLAŽU!

Tom Ford je čovek od klasike, kog, iskreni da budemo, nikada nismo videli bez odela. Zbog toga je i razumljivo kada kaže da japanke i šortseve nijedan muškarac koji drži do sebe neće obući za šetnju gradom. Ipak, kako se Knezom baš i ne šetaju samo odela, ovde ćemo progledati kroz prste. Dobre kožne japanke, papuče i sandale, uz lanene pantalone ili lanene ili teksas bermude (čak i pamučne dizajnirane) odličan su odabir za šetnju gradom. Pustite Toma. Čovek u životu nije prošetao ulicom…

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.