Prosize kapsule

Nemeš i Marijana nisu koristili KONDOM! FUCK!!!

To view this page ensure that Adobe Flash Player version 10.2.0 or greater is installed.

Šta je glavna medijska tema u Srbiji ovih dana? To što nam je hleb za dva meseca poskupeo trostruko? To što se u tom pravcu kreću i struja i porez na stan? To što se prodaju i poslednji dašci privredne perspektive naše zemlje − Telekom, JAT i šta ono još? To što je vlast zajahala i ne ume, a i ne planira da sjaše? Ne, najvažnije je to da su Nemeš i Marijana, ukućani VELIKOG BRATA, već dva put imali SEKS!

I ne samo da su imali seks! Ova nebulozna priča koja služi da nas glupe još više zatupi iz dana u dan prolazi kroz nove evolutivne faze. Poslednja je KONTRACEPTIVNA! Kontraceptivna faza SEKSA Marijane Čvrljak i Nikole Nemeševića NEMEŠA odnosi se na činjenicu da dvoje ukućana tokom seksa nisu koristili KONDOM!

Veliki Brat: Seks Marijane i Nemeša


Sve je počelo pre neke dve nedelje kada se pukim slučajem, nenamerno i bez ičije želje desio prvi seks između Marijane i Nemeša. Kako je Šibenčanka udata žena i ima dete, logično, kajala se mnogo, prolila par suza, ali očigledno ne i dovoljno. Bar ne toliko da se nakon još jedne pijane noći ne bi ponovo upustila u seks avanturu sa Beograđaninom Nikolom Nemešom. Seks je ponovo pao, sutra opet kajanje, ali znate kako kažu – ko se kaje dvaput daje, a Marijana je dala…


Marijana i Nemeš nisu koristili KONDOM

I šta je to što je najviše zabrinulo, ne samo ukućane kuće VELIKOG BRATA, već i čitavu javnost i fanatizirane gledaoce Velikog Brata širom Balkana? Ne to što će Marijanu muž verovatno da rastavi od života (ne samo na papiru) kad se rijaliti završi. Ne ni to što je Marijana priredila svom detetu, roditeljima i porodici. Ne ni to što je Nemeš znao da je ova udata − nije on kriv kad je sama pristala, zar ne?

Najbitnije je to da oni nisu koristili KONDOM! A imali su GA! Brižni organizatori rijaliti programa postarali su se da ukućanima sve bude dostpno − od brufena za glavobolju, do kondoma za seks udate žene i majke sa beogradskim mangupom. Divno od njih, na sve su mislili.

Sve u svemu, Marijana i Nemeš ponuđenu kontracepciju nisu iskoristili i time su pokazali da su u potpunosti neodgovorni. Ne samo za živote svojih bližnjih, već i za svoje. Ali to nije ni važno. Jer Veliki Brat je samo emisija, to nije “za prave”. Kad se završi, sve će biti kao pre! Zar ne…

Kako se koristi kondom?

Za sve Marijane i Nemeše ostavljamo koristan link koji će vam pomoći da upotrebite kondom na pravi način. Jedino je važno da se setite DA GA UPOTREBITE! U suprotnom biste se mogli potresti poput Marijane i Nemeša, a to, svakako, ne želimo.

KAKO SE STAVLJA KONDOM?

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

2 komentara na “Nemeš i Marijana nisu koristili KONDOM! FUCK!!!

  1. Imam dva pitanja:

    1. Da li ce ovaj zigolo dobiti nacionalnu penziju jer jer je ima PRVI sex u rijaliti sou-u? I to on Srbin a ona Hrvatica,ipak su to nacionalni interesi!?

    2. Da li ce gradjani Srbije placati neku odstetu,alimentaciju… lecenje(posto nisu koristili kondom)?

Ostavite komentar