Prosize kapsule

Soraja iz Velikog Brata snimila pornić?

Soraja Vučetić je velika zavodnica i oduvek je bila slobodna zbog čega ima pornić, tvrdi jedan bivši dečko popularne ukućanke Velikog Brata.

Neimenovani muškarac kontaktirao je medije tvrdeći da poseduje kućni porno snimak sa Sorajom, koji želi da proda za 10 hiljada evra.

Kako bi uverio da ne laže, dao je nekoliko kadrova koji su prilično mutni, ali se na njima vidi dugokosa brineta bujnih silikonskih grudi koja zaista može biti atraktivna 25-godišnjakinja.

“Sad je zvezda pa bih njen pornić mogao da prodam i za više od 10 hiljada evra,” smatra bivši dečko, čije tvrdnje je pokušala da demantuje jedna Sorajina drugarica, rekavši da je u pitanju montaža.

Osim što tvrdi da je snimila pornić, Sorajin bivši dečko kaže i da je ona bila sa brojnim oženjenim i poznatim muškarcima koji su sigurno zanemeli videvši da ulazi u rijaliti, od straha da bi mogla svašta da ispriča.

“Pravi je magnet za muškarce. Brakovi nekih zvezda pukli bi preko noći kad bi se saznalo što su ti muškarci bili spremni da urade za nju,” rekao je anonimni mladić.

Izvor: SrbijaNet.rs

Slični tekstovi

Comments are closed.