Prosize kapsule

Traže programerke koje su spremne da rade gole

Britanska programerska firma po imenu “Nude House” nije ni malo preterala kada je davala kompaniji ovakvo ime, jer ga treba shvatiti i bukvalno.

Radi se, naime, o firmi u kojoj osoblje radi u “nudističkim” uslovima, pa programeri sede jedni do drugih bez ijedne krpice, a uskoro će i u odseku prodaje biti zaposleni muškarci i žene koji su spremni da se skinu “do gole kože”.

“Od kandidata se očekuje da su spremni da rade goli od trenutka kada dođu na posao, dok ne odu kući. Golo znači bez odeće i cipela. Svi zaposleni će biti nudisti, bez obzira na pol” piše na sajtu firme, gde je konkurs raspisan.

“Koliko mi je poznato, ovo nije samo prva kompanija u Britaniji koja zapošljava nudiste programere, već je to i kompanija na svetu koja omogućava nudistima da zarade značajnu svotu novca i da pritom rade goli”, rekao je portparol Kris Tejlor, i dodao da mnogi misle da se tu zapravo radi o poslu gde je seks na prvom mestu.

“Seks nije nužan deo nudizma. Ljudi su svesni razlike u veličinama, oblicima, godinama i polu, ali ova firma bira radnike na osnovu njihovih sposobnosti” rekao je Tejlor i dodao nudistička kancelarija ne utiče na povećanu produktivnost, već je jedini cilj golotinje prijatna radna atmosfera.

Interesantno je da “Nude House” ima i svoju “normalnu” verziju zvanu “Songbird” gde zaposleni rade potpuno iste poslove, samo što su obučeni.

 

Izvor: SrbijaNet.rs

Slični tekstovi

Comments are closed.