Prosize kapsule

Oženio transseksualca koji ga je ostavio čim je dobio vizu

Ijan Jang (32), školski domar iz Derbija u Velikoj Britaniji, požalio se medijima na Ostrvu kako ga je njegova malezijska supruga Fatin ostavila kada joj je pomogao da dobije vizu.

Par se upoznao dok je Ijan radio u Maleziji, a nije odmah shvatio da je Fatin zapravo transseksualac. Ipak, i kada je saznao tu činjenicu, nastavio je vezu sa njom, iako je odbijala da ode na operaciju promene pola kako bi postala prava žena.

Tokom tri godine koliko su se viđali, Ijan se od heteroseksualnog muškarca koji je inače bio u osmogodišnjem braku, pretvorio u homoseksualca. Nakon ovog perioda, Fatin se preselila u Britaniju, a svom dečku je rekla da će je uhapsiti ako se vrati u Maleziju jer je tamo homoseksualnost kažnjiva. Par se venčao 2009. godine.

Ijan je ispričao da su ga roditelji odbacili zbog toga što se oženio sa Fatin, koja je rođena kao muškarac Mohamed Fazdil Min Bahari. Ona je imala velikih problema da dobije vizu, pa je u borbi za njene papire Jang potrošio 12 hiljada funti. Takođe, dobio je otkaz na poslu jer su se roditelji učenika pobunili protiv njegovog životnog stila. Samo dve nedelje pošto je dobila britansku vizu, Fatin je ostavila muža.

‘Potrošio sam na nju sve što sam imao da bih joj obezbedio vizu. Izgubio sam posao, kuću i suprugu. Sada vidim da me samo iskorišćavala da dobije britansku vizu’ ispričao je Ijan i dodao da se “oseća kao budala”.

Ijan, koji trenutno živi kod prijatelja, požalio se da Fatin ne želi da mu da razvod. Ona se preselila u Mančester i pokušava da se probije kao igračica. Britanac dodaje da je i dalje heteroseksualac, ali da svoja osećanja prema Fatin nije mogao da ignoriše.

Izvor: SrbijaNet.rs

Ostavite komentar