Prosize kapsule

SOMERSBY APPLE CIDER

Na popodnevnom druženju i opuštenoj atmosferi poznatog kafića „Villa Maska”, u Beogradu, kompanija Carlsberg Srbija predstavila je potpuno novo, osvežavajuće alkoholno piće na domaćem tržištu,  SOMERSBY APPLE CIDER.

Somersby je kosmopolitsko piće koje je u vrlo kratkom roku osvojilo sve svetske metropole, i ponosni smo što ga od sada možemo ponuditi i na domaćem tržištu. Zbog svog sastava je savršeno piće za druženje sa prijateljima nakon posla, ali i idealna osvežavajuća alternativa u svim ostalim prilikama. Somersby su širom sveta prihvatili mladi urbani ljudi koji su uvek otvoreni za nove trendove, izazove i  promene”, istakla je Ana Milićević, International brand menadžer kompanije Carlsberg Srbija.

Ana Milićević, International brand menadžer kompanije Carlsberg Srbija

SOMERSBY u Srbiji predstavlja potpuno novu kategoriju alkoholnih pića – Cider (sajder). Ovaj osvežavajući napitak sadrži 4.5% alkohola i nastaje fermentacijom jabuka uz dodatak prirodnog jabukovog šećera i arome. Potpuno je prirodan, bez veštačkih aroma, boja i zaslađivača, proizveden korišćenjem tradicionalnih metoda. Jedinstveni SOMERSBY ukus dobijen je savršenom kombinacijom prirodnog soka od jabuke koji daje slast i gazirane note za pravo osveženje. Na svim tržištima u Evropi na kojima je do sada lansiran, SOMERSBY ostvaruje impresivne rezultate rasta prodaje. Čak ga je britanski Guardian označio kao “novi Chardonnay”.

Ukus Somersby-ja najbolje dolazi do izražaja kada je dobro rashlađen i poslužen u čaši punoj leda.

Na tržištu Srbije Somersby je trenutno dostupan u nepovratnoj staklenoj boci 0,33 l.

Ovo jedinstveno i sasvim drugačije piće na domaćem tržištu,  biće prisutno na nekim od najaktuelnijih gradskih dešavanja u predstojećem periodu. Neka od njih su: Story Awards (Somersby After party) u Madlenianumu, Supernatural festival, kao i Story shopping groznica (Ušće).

Osetite pravi ukus prolećnog raspoloženja uz jedinstveni cider napitak na našem tržištu!

Slični tekstovi

7 komentara na “SOMERSBY APPLE CIDER

  1. Пробао,одлично пиће,само….Где има да се купи?

  2. Nepovratna boca!!! Pa, to je suludo! Inače, preporučio bih vam da počnete da punite "Traubi sodu". To je mnogo bolje piće, i bolje osvežava, a nema alkohola, pa ga mogu piti i deca. U Hrvatskoj i Mađarskoj odavno ima da se kupi.

  3. Pice je ok,probala sam .. al mi nije jasno zasto se ovi klinci loze da mogu da se napiju od ovog kad ovo jedva da ima 5 % alkohola? :O

  4. Pice za gospodu !
    Samo oni seljaci koji cirkaju pivo ne vole ovaj Uzitak <3

  5. Pice za gospodu ! <3 !

    i ako pitate za opijanje , ja imam 16 godina – popio sam 10 flasa i nisam se napio tako da nema dovoljnu jacinu za opijanje… ne brinite 🙂