Prosize kapsule

Kada je spremna za seks?

Kako znati kada je žena raspoložena za seks? Obično, vrlo lako. Sjaj u očima, govor tela, slučajni dodir… Međutim, da bi muškarcima, naročito onim koji nisu eksperti u procenjivanju žena, pomogli da lakše zaključe kada je ona SPREMNA, kozmetičke kuće patentirale su RUŽ KOJI POKAZUJE KADA ONA ŽELI SEKS.

O kom brendu je reč možete videti na slici. Ostaje samo da joj ga poklonite i da ga ona namaže i više nećete morati da brinete da li je prerano ili prekasno. Karmin reaguje na hemijske promene kože usana. Tako se, u zavisnosti od njenog raspoloženja, menja i boja ruža. U slučaju da je uzbuđena, krv će brže da cirkuliše, pa će usne, a sa njima i ruž na usnama poprimiti intenzivniju boju.


Naravno, uvek ostaje ta nedoumica da li njen karmin pokazuje da se uzbudila pa je intenzivnije boje, ili je samo stavila običan ruž jače boje. Šanse su pola-pola, ali propuštena šansa je stopostotni gubitak. Zato ne oklevajte. Postoji samo jedan način da otkrijete DA LI JE SPREMNA ZA SEKS! Pogađate koji….

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

5 komentara na “Kada je spremna za seks?

  1. sta moram je namazat ovim cudom da bi znao je li spremna za sex ?

  2. Namazi med na celo telo pa se pospi perjem,zene se uglavnom ponasaju kao kokoske,tako da ces imati vece sanse ako licis na petla…

  3. Ha,ha,ha.. Ovo su gluposti sa ovom sminkom za usne!

    Sve treba postepeno raditi, a najbitnije ne navaljivati na sex, jer tek tada vam nece dati. Pozz