Prosize kapsule

Kako znati kada žena vara?

Uhvatiti ženu u laži? Hmm… Teorijski moguće. U stvari neizvodljivo. Oni koji u tome i uspeju, ne mogu se nazvati srećnim. Pre nesrećnim, jer će saznati ono što i nisu morali. Ali ako vam je baš stalo da saznate da li vas vara postoji nekoliko najčešćih izgovora koje žene rutinski koriste kada žele da sakriju svoju neveru.

Da ne biste mislili da izmišljamo, istraživanje smo potkrepili rezultatima ankete u kojoj je učestvovalo 5. 000 ispitanika. Oni su odgovarali na tri pitanja – Koja su to najčešća opravdanja, koje su to najčešće laži, i koji su najčešći izgovori kojima se prikriva preljuba?

Da li me vara?

Prema rezultatima ankete najčešće laži koje žene koriste kada varaju svoje partnere izgovori su sa kojima se susrećemo svakog dana. Viđam se sa prijateljima, zadržaću se na poslu, nije istina, ma to mi je kolega sa posla… Zvuči poznato?

Osim izgovora, važno je obratiti pažnju i na ono čime žene pravdaju svoje prevare kada ih uhvatite na delu. Alkohol, potreba za promenom, sebičnost, prilika… Žena će uvek pronaći razlog za svoju neveru. Moguće je da je istinit, moguće i da nije, ali verodostojnost opravdanja manje je važna od toga da se svako opravdanje mora saslušati i na osnovu toga zaključiti zbog čega vas je prevarila. Ko se pravda KRIV JE, i u to ne treba sumnjati. Pravdanje treba da vam posluži kao sredstvo kojim ćete sprečiti da se prevara ponovi, naravno, ako vam je stalo do partnerke i do toga da joj pružite šansu. A drugoj šansi uvek treba dati šansu.

 

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

12 komentara na “Kako znati kada žena vara?

  1. Predlozio bih urednicima sajta da procitaju artikle sa Askmen.com i knjigu "doc love's The system". Covek posvetio 40 god svog zivota da pomogne muskacima u ljubavi.

    • Miloše,

      Bili pretplaćeni na taj deo Askmen-a… Ali, avaj – treba znati da ne postoje univerzlne formule za sve… Na kraju, uvek se sve svodi na samopouzdanje i autentičnost.

  2. Prevara? Ko koga vara, zasto trazite izgovore? Covek sam sebe jedino i uvek prevari a ne suprotni pol….a preljuba, pa boze moj sto mozes ti mogu i ja, zasto da ne? Svi smo mi samo ljudi sa istim zeljama i potrebama, kad to shvatis i priznas sebi sve u zivotu prihvatas mnogo lakse.Stav iza koga danas stojic cvrsto sutra,za par nedelja,meseci ili godina ni u ludilu nije isti jer ni mi nismo isti…..stoga sve je pogresno i ne treba se time opterecivati no prihvatiti da ono sto ti zelis i mozes moze i zeli suprotna strana……prevazidji sebe

  3. Ona bar ima srednju frizersku..A ti si mi kao neki filozof,mukice.Zena vara kada je za to sposobna.Najlepse je kad nabijes rogove,takvima koji misle da su neko i nesto-Face..Uuuu,a ovamo mu glumatas curkicu.I ja tebe obozavam nikada ne bih…A on raste,prevari je sa nekom i kao on je neki baja..Sve dok ne sazna da si mu istrosila sve te pajtose kojima se pravi baja..

    • Cuj ti nju, “zena vara kad je za to sposobna”, sta mislis, da muskarci nisu sposobni, muskarci ne umeju da zenama nabijaju rogove, muskaci ne znaju sta je prevara. Znaju oni jako dobro devojko, samo sto trebate vi zene da shvatite jednu stvar, volite da budete u centru paznje, da vas maze, ljube, lickaju, da vas muskaraci cuvaju, da se potpuno prepuste samo vama.. Pa znas sta, i muskarci su ziva bica i oni vole da budu voljeni, da ih mazite, pazite, i da se njima posvetite, ako muskarac vidi da to ne dobija od vas, normalno je da ce otici i traziti to u nekoj drugoj, trecoj, petoj, dok sa vama zenama je to drugacije, vi dobijete sve, ali ste u stanju da to brzo prokockate i probate nesto novo, sa nekim drugim muskarcima, a kad izgubite to sto ste imali i kad u tom drugom ne vidite nista niti dobijete, onda kukate molite , urlate preklinjete, i sta ti ja znam, samo da vratite tu osobu i to sto ste pre imali, pa sipak breee, nema…

Ostavite komentar