Prosize kapsule

U Rusiji pronađen mrtav vanzemaljac? (video)

Rusko mesto Irkutsk je nova omiljena lokacija fanova NLO. Naime, po navodima svih ruskih ali i nekih svetskih medija tamo je marta meseca pronađeno telo vanzemaljca, koje se može videti i na snimku objavljenom na popularnom sajtu ju tjube.

I pored činjenice da autentičnost snimka još uvek nije potvrđena ono što se na njemu može videti pobudilo je pažnju javnosti. Priča stanovnika pomenutog mesta, a koju je preneo i allnewsweb.com, govori o telu preminulog vanzemaljca sa teškim povredama i bez dela noge pronađenom u snegu. Ono što takođe privlači pažnju je i veličina neočekivanog posetioca.

Mišljenja su, naravno, podeljena tako da je za jedne snimak autentičan jer tvrde da dolazi iz proverenih izvora iz ruske vojske, dok je po drugima samo reč o još jednoj prevari.

Pobornici autentičnosti dalje navode preciznost anatomske strukture na kojoj se vide potkožne žile i vratni mišići kao dokaz. Druga strana, pak, opominje da je lako postići takav efekat i to kombinovanjem različitih delova tela. Maketa ili prava stvar, postoje argumenti na obe strane koje nije lako opovrgnuti bez konkretnijih dokaza. A dok njih ne bude pogledajte snimak, koji, upozoravamo, nije za one sa slabim srcem.

Izvor: SrbijaNet.rs

Slični tekstovi

Ostavite komentar