Prosize kapsule

Dušan Atlagić – SLOBODNI fotograf

Pred njegovim objektivom smenjivale su se žene, avioni i mnoga poznata lice srpske javne scene. Aleksandar Stanojević, trener fudbalskog kluba Partizan, Zoran Živković svetski priznati pisac naučne fantastike, glumac Ivan Bosiljčić… samo buying viagra in the uk su neki od LIKOVA koji su postali DELO Dušana Atlagića, mladog fotografa iz Beograda.

side edffects of prednisone

U biografiji Dušana Atlagića, značajno mesto zauzima fotografski rad za Ministarstvo odbrane i Vojsku Srbije. Dušanove fotografije deo su kampanje “Budi profesionalac”, a osim ove kampanje svojim aparatom zabeležio je mnogobrojne aktivnosti srpske vojske na terenu.

Ipak, pogled najrađe usmerava ka nebu. Dušan je ostrašćeni ljubitelj vazduhoplovstva, a avioni (i na nebu i na zemlji) čest su motiv na njegovim fotografijama.


Da se slikanju aviona može pristupiti i na drugačiji način Dušan je

pokazao fotografijama za kalendar Tangosix bloga za 2010. godinu. Tangosix blog posvećen je vestima iz domaće avijacije, a na fotkama koje je Dušan radio za ovaj blog, zahvaljujući prelepim devojkama, avionima malo nedostaje da POLETE!

Snimio je i nekoliko fotoeditorijala, a slike za editorijal “Rush hour” najbolji su dokaz da se Dušanu Atlagiću ne žuri da napusti magični svet fotografije.

O radu Dušana Atlagića više možete pogledati na njegovom ličnom blogu

www.dusanatlagic.com

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.