Prosize kapsule

Mrtvi vanzemaljac iz Sibira je zapravo lutka od kokošije kože? (video)

Vest o tome da je otkriveno telo vanzemaljca na mestu gde je “NLO pao” u Sibiru obišla je svet, a nakon nekog vremena na Jutjubu se pojavio snimak koji prikazuje telo neidentifikovanog bića.

Međutim, iako su mnogi poverovali da su ovaj put u pitanju zaista vanzemaljci, ispostavilo se da je reč o prevari koju su izvela dvojica studenata. Policija je ispitala Timura Hilala (18) i Kirila Vlasova (19), koji su priznali da su oni napravili lutku od ustajalog hleba i kokošije kože, a potom je bacili u šumu i napravili snimak.

“Saznali smo da je u pitanju lutka koju je jedan od mladića držao ispod kreveta u svojoj sobi i koja je naknadno prepravljena. Napunjena je mrvicama hleba i presvučena kokošijom kožom” rekao je portparol ruske policije koja je istraživala slučaj.

I dok se neki fanatici nisu zadovoljili ovim objašnjenjem, tvrdeći da država zataškava slučaj sa vanzemaljcima, Aleks Komanov iz “Agencije za istraživanje NLO-a” odao je priznanje studentima na uverljivosti lutke, a posebno kože.

“Ipak, siguran sam da bi inteligentni vanzemaljci ipak nešto obukli” rekao je.

Snimak koji su dvojica stundetata snimili i postavili na internet pogledan je 700 hiljada puta na Jutjubu za vrlo kratko vreme.

 

Izvor: SrbijaNet.rs

Slični tekstovi

Comments are closed.