Prosize kapsule

Turkinja se skinula za “Playboy” i naljutila muslimane (foto)

Turska zajednica u Nemačkoj dobila ovih dana novu temu za raspravu, jer se njihova sunarodnica Sila Šehin slikala za “Plejboj”.

Lepa 25-godišnja glumica, koja je karijeru započela u nemačkoj sapunici “Gute Zeiten, Schlechte Zeiten” (Dobra vremena, loša vremena) postala je prva Turkinja koja se ikada skinula za naslovnu stranu “Plejboja”.

Međutim, ovim potezom nije preterano oduševila svoju konzervativnu porodicu, pa je majka prekinula svaki kontakt sa njom. Otac je ipak bio nešto liberalniji pa je ostao u kontaktu sa ćerkom, ali je veoma zabrinut zbog pritiska nemačke turske zajednice i muslimanskog sveta uopšte.

“Uradila sam to jer konačno želim da se osećam slobodno. Te fotografije su oslobođenje od moje konzervativne porodice i odrastanja” kaže ova Turkinja iz Berlina.
Ona je poziranjem za “Plejboj” navodno želela da pošalje poruku ostalim mladim Turkinjama koje pate zbog strogog i konzervativnog vaspitanja, gde su njihove želje i volja često ograničeni uticajem oca ili muža koji ih potpuno kontroliše.

Izvor: SrbijaNet.rs

Slični tekstovi

Ostavite komentar