Prosize kapsule

Ejakulirao koleginici u flašicu sa vodom jer su “njene usne to dodirivale”

Muškarac iz Los Anđelesa koji je optužen da je dva puta ejakulirao u flašicu za vodu svoje koleginice, danas bi trebalo da čuje presudu za svoje bizarno delo.

Majkl Laljana (32) priznao je da je 29-godišnjoj “atraktivnoj” koleginici iz firme dva puta ostavio svoj “uzorak” u flašici, i to zato što su “njene usne to dodirivale”.

On je objasnio da je to bio jedini način da joj se približi, i tvrdi da je to uradio jer je mislio da ona neće više piti iz te boce.

Laljana je u februaru optužen za nedolično ponašanje i ispuštanje uvredljvog sadržaja na javnom mestu, a preti mu maksimalna kazna od godinu dana zatvora i upisivanje u registar seksualnih prestupnika.

Prvi put je u januaru ove godine ušao u kancelariju svoje koleginice dok ona nije bila tu, i ejakulirao u njenu flašu za vodu. Nesvesna sadržaja boce, nesrećna devojka je popila vodu nakon čega joj se pozlilo. Laljana je delo ponovio u aprilu, a ista žrtva je tada uzela samo gutljaj iz flašice i zaključila da nešto nije u redu. Poslala je vodu na laboratorijsku analizu, i utvrđeno je da se unutra nalazila sperma. DNK analiza potvrdila je da seme pripada Laljani.

Žena je nakon svega slučaj prijavila policiji, a prestupnik je između ostalog optužen i za seksualni napad. Njegov advokat smatra da je ta optužba suluda, jer nije bilo direktnog fizičkog kontakta između žrtve i njenog poremećenog kolege.

 

Izvor: SrbijaNet.rs

Slični tekstovi

Comments are closed.