Prosize kapsule

Problemi sa erekcijom – KONDOM ZA POTENCIJU!

Ako ste verni M@N! čitalac sigurno se sećate jednog od onih naših lascivno-praktičnih tekstova pod nazivom Ne diže mi se kada stavim kondom. U slučaju da se ne sećate linkovali smo ga pa pogledajte, a mi prelazimo na priču o kondomu čija je funkcija da vam se “digne” čim ga navučete.

Prezervativi CSD500, koje je razvila britanska “Futura Medical PLC”, napravljeni su tako da po stavljanju kondoma na penis, muškarcima garantuju erekciju. Prezervativ je premazan gelom u čijem sastavu se nalazi i nitroglicerin, pa se može reći da ćete korišćenjem ovih prezervativa imati DINAMITNU EREKCIJU (autorska prava za reklamni slogan zadržava M@N! magazin).

Kondom za EREKCIJU!

Kako funkcioniše ovaj kondom? Kao što smo rekli kondom je premazan gelom koji sadrži nitroglicerin, a ovaj element se apsorbuje preko kože, ulazi u krvotok šireći krvne sudove penisa i ubrzava cirkulaciju krvi. Sve ovo za rezultat ima EREKCIJU KAO KAMEN.

Erektilna disfunkcija, impotencija i erekcija

Iako ova tri pojma zvuče sasvim isto, reč je o različitim problemima. Erektilna disfunkcija se može poistovetiti sa impotencijom, ali postoje razlike. Impotencija se može javiti i kod mlađih muškaraca i ne mora uvek da bude uzrokovana fiziološkim razlozima. Veliki broj mladih suočava se sa problemom impotencije kao uzrokom nesigurnosti, a najveći broj upravo pri stavljanju kondoma. Pomenuti prezervativ biće odlično rešenje baš za njih. Na žalost, ovo je kratkoročno rešenje koje ne može izlečiti problem erektilne disfunkcije, jer je tu već reč o ozbiljnom oboljenju koje zahteva terapijsko lečenje.

Kako ističe James Barder, direktor Future, od erektilne disfunkcije stradaju češće stariji muškarci, dok mlađi češće imaju problem sa erekcijom kada koriste kondom. Na taj način novi proizvod dobija širok spektar potrošača.

Kontraindikacije?

Da li postoje štetne posledice upotrebe kondoma za pojačavanje erekcije još se ne zna. Prema medicinskim istraživanjima proizvođača ne postoje, a dozvolu za proizvodnju FUTURA bi trebala da dobije do juna. U tom slučaju, kondome će proizvoditi i distribuirati “SSL Internacional”, vlasnik “Durexa”, što će korisnicima novog kondoma za jaču potenciju, svakako, uliti poverenje.

 

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar