Prosize kapsule

Zašto devojke ne vole DOBRE MOMKE?

Poput svakog dobrog momka, ogradićemo se već u početku − ne, nemamo pojma o ljubavi, seksu i odnosima, i ne, naši saveti nisu jedino i ultimativno rešenje za sve vaše probleme. Takvo ne postoji. Ovaj, kao i sve naše ranije tekstove na slične teme posmatrajte kao razgovor sa najboljim ortakom. Razmenjujemo iskustva, učimo jedni od drugih, da bismo na kraju, MOŽDA, shvatili u čemu je tajna muško-ženskih odnosa, i da bismo, naravno DOSKOČILI ŽENAMA.

Zašto devojke ne vole DOBRE MOMKE? U pojašnjavanju misterije krenućemo od našeg iskustva i posmatranja bliskih prijatelja i prijateljica. Na osnovu tog promatranja zaključili smo da veza, odnos, brak (šta god to dvoje imali) uvek savršeno funkcioniše do trenutka kada ne ide sve po loju. Što su muškarci bolji, žene su gore. Nedostatak izazova, želja za takmičenjem, nepoverenje… Šta vi mislite? Koji je pravi razlog zbog kojeg žene između lošeg i dobrog, uvek izaberu onog prvog? Evo nekoliko naših predloga…

Dobri ne postoje

Verujemo da je jedno od uverenja zbog kojeg su žene skeptične prema dobrim muškarcima i to što sumnjaju da oni zaista postoje. Istina, i mi sumnjamo da među ženama postoji ova sorta, pa zašto onda ne bismo opravdali ovu sumnju? Savršeno dobri ne postoje, međutim, postoje dobrice. Na njihovu nesreću, daleko veći broj foliranata, iza čijeg se osmeha krije psihopata sa sekiricom, primorao je žene da sa sumnjom prihvate svakog muškarca koji je makar u naznakama DOBAR. Sa lošim odmah znaš na čemu si!

Šonja = OTIRAČ

Žene poštuju kontrolu. Dobri momci su retko u stanju da postave granice, istaknu svoj stav i odbrane ubeđenja. Oni se prepuštaju ženama, udovoljavaju im u svemu i zanemaruju svoju dominantnu mušku ulogu. Žene su blažene kraj ovakvih muškaraca, ali one PRAVE. Većini će uskoro postati veoma dosadno. Mora da se zna ko je muško i ko je nosilac autoriteta u vezi. Bez toga ste samo OTIRAČ.

Materinski instinkt

Dobri momci su po pravilu momci na mestu, skockani mozaik oko koga ne treba mnogo truda. Loši momci su momci sa nerešenim problemima, neposlušni buntovnici čiji je svaki odgovor suprotan onome što bi ona želela da čuje. Kako je svaka žena, pre svega ŽENA, ona žudi za tim da od muškarca napravi čoveka. Kako ste vi kao DOBAR MOMAK već odavno ČOVEK zašto bi se ona mučila oko vas? Gde je tu draž…

Zaštita

Svaka žena, koliko god bila frigidna feministična i ponosna, kraj muškarca želi da se oseti zaštićenom. Kad uporedite DOBRICU i ŽESTOKOG momka, šta mislite koji od ove dvojice odaje utisak veće sigurnosti?

Predvidivost

Još jedna od stvari koje žene vole, a koja je već nekoliko puta i pomenuta u okviru ranijih razloga, jeste uzbuđenje. Avantura, efekat iznenađenja, izazov, budnost na svakom koraku veze… Sve to su pojmovi koje na žene deluju poput magneta. A upravo ovo su pojmovi koji ne idu uz DOBRE MOMKE, jer je svaki njihov sledeći korak  žalosno PREDVIDLJIV.

Seksi…

Ovde se nećemo mnogo baviti filozofijom. Pred vama su četiri slike pa zaključite sami. Ko je više seksi: GOOD vs BAD!

Višnjica...

Jagodica...

Gola...

Skida pogledom...

 

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

4 komentara na “Zašto devojke ne vole DOBRE MOMKE?

  1. Odlican text. Stvarno ne postoji nista dosadnije za zenu od papucica spreman da u svakom trenutku udovolji svojoj dragoj. Medjutim moram napomenuti da uz loseg momka cesto idu osobine kao sto su ljubomora i posesivnost koje takodje narusavaju njen interes i oni na kraju bivaju ostavljeni (samo kasnije od papucica). Moje misljenje je da treba postovati zenu i biti joj zabavan (duhovit), reci ne sa vremena na vreme, ne biti previse dostupan (izazov), ne srljati vec ici strpljivo… I najvaznije imati samopouzdanje i samokontrolu (niko vas nece postovati ako ne postujete sebe). Ukratko, vole Gentlmene 😉

  2. Meni se čini da bi tekst komotno mogao biti naslovljen i "Zašto momci ne vole dobre devojke", pošto polovi mogu i te kako biti i obrnuti u ovoj priči. Recimo, da rečenica "što su muškarci bolji, žene su gore" bude – "što su žene bolje, muškarci su gori." Uz odgovor na pitanje, iz vaše vizure, da li je Šeri Argov sa svojom teorijom o kučkama zaista u pravu, tj. da li bolje prolaze kučke ili fine. Meni se čini, u današnje vreme – pre ove prve. Osim, možda, u kombinaciji dobrica + dobrica. (Al' mi nešto na pamet pada samo jedna takva kombinacija iz moje okoline. Zašto se ženske i muške dobrice ne "smuvavaju" češće?)

    A s(l)ike…glasam za Dženi. Deluje kao da je dobra i iznutra. Ova druga je već pomalo Smorđelina od Opaka.

  3. Важи, свако бира шта воли, немам ништа против. Али, немој после мене да салећу активисти и траже ми паре за сигурну кућу. Кад девојке бирају лошег, нека знају шта то носи са собом. Што рече Аладин Џафару: ,, Хтео си да будеш дух из лампе, имаћеш све што иде уз то!'' И тако Џафар доби огромну моћ, али и окове и би заробљен у лампи.