Prosize kapsule

Plaši se da će je prevelike grudi ugušiti, ali lekari ne žele da je operišu

Jedna Britanka požalila se medijima na nepravedan tretman koji dobija od tamošnjih lekara, jer oni ne žele da se pozabave problemom za koji ona misli da je vrlo ozbiljan.

Naime, Lusi Anderson (31) iz Eseksa tvrdi da joj njene ogromne grudi, teške oko 6,3 kilograma jako smetaju, i otežavaju joj disanje pa se plaši da će se ugušiti.

Podnela je zahtev da se operacija smanjenja grudi obavi na račun države, ali lekari je uporno odbijaju uz objašnjenje da je gojazna i da bi operacija bila rizična po njen život. Savetovali su joj da smrša, što je ona i uradila, ali ponovo nije ozbiljan kandidat za intervenciju.

Ogorčena žena kaže da joj grudi prave ozbiljne zdravstvene probleme, i da joj se zbog njihove težine iskrivila kičma. Objašnjava da se na operaciju prijavila još pre 6 godina.

’Tada su mi rekli da sam predebela za operaciju. Smršala sam sa 138 kilograma na 107. Otišla sam u bolnicu ali su me opet odbili zbog debljine. Nisam debela zato što puno jedem nego zato što imam problema sa štitnom žlezdom’ rekla je Lusi za ‘Echonews’. Žali se da joj nije jasno odbijanje operacije, jer je ona ne traži zbog kozmetičkih razloga nego zbog svog zdravlja.

‘Da želim da promenim pol, to bi mi sigurno besplatno uradili, a da imam 18 godina i da želim veće grudi i to bi mi sredili’ zaključila je Lusi.

 

Izvor: SrbijaNet.rs

Slični tekstovi

Comments are closed.