Prosize kapsule

Ivan Ivanović – ljubitelj Jelene Karleuše

Nimalo nije slučajno što je za oznaku Alfa muškarca pozajmljeno PRVO slovo grčkog alfabeta. Alfa muškarac i jeste to – PRVI. Predvodnik, ambiciozan, pun samopouzdanja, ako se nečega i plaši, to ne pokazuje. Snaga volje njegov je adut, a hipnotizirajuća harizma mamac kojem je nemoguće odoleti. Za njega nema nemogućih misija, samo nedovoljno dobrih prilika. Da li si TI ALFA?


Ivan Ivanović – Nema recepta za muškost!

Ivana Ivanovića, voditelja i autora najgledanijeg tok-šoua “Veče sa Ivanom Ivanovićem”, ribe su zanimale od malih nogu. Još u prvom razredu osnovne škole pokazivao je problematičan karakter, zbog čega je malo nedostajalo da ostane bez pionirske marame i kape. Naime, uhvatio je drugaricu Milenu za guzu, pa mu je učiteljica “izvukla” uši. Onda je njegova mama preko veze sredila da naknadno postane Titov pionir. Prvi put se poljubio na kraju osmog razreda, sa izvesnom Dejanom, jednom od najlepših devojaka u školi. Prvi seks imao je sa curom sa kojom je bio u vezi četiri godine, a nedugo zatim upoznao je i sudbinsku ljubav Zoku.

Sa poznatim voditeljem pričamo o problemima muškaraca.

Ivane, da li je muškost u krizi?

Ne verujem da je muškost ugrožena. Možda se, u današnje vreme, samo menjaju kriterijumi za njenu ocenu. Mada, neke vrednosti ostaju zauvek. Autoritet, zaštitnički instinkt, odmeravanje snaga (fizičke i intelektualne), požrtvovanost… nepromenljive su pozicije jačeg pola.

Gde je mesto muškarca u svetu koji je izjednačio polove?

Muškarac treba da ostane ono što je bio. Izjednačavanje polova postoji samo na papiru. Priroda muškaraca i žena ne može se menjati zakonima, a dame vole prave muškarce i da povremeno budu zaštićene. Zato, muškarci ne brinite se i ne dajte da vas menjaju.

Da li se današnji muškarac stidi dlaka? Da li ih vi brijete?

Ja da, ali ne zbog stida. Radim to iz higijenskih razloga. Lakše mi je bez dlaka.

Ko je idealan alfa-muškarac?

Istinski alfa-mužjak treba da bude muž, otac, švaler, boem, vagabundo, političar, sportista… Neka svaki iskoristi pozitivne strane ovih “uloga” i biće idealan.

Ko su alfa-muškarci u Srbiji?

Ne razmišljam mnogo o muškarcima (smeh), tako da nisam dobar sagovornik na tu temu. Ali, najveći šmeker za mene je Dragan Nikolić.

Kako se postaje alfa muškarac?

Kao takav moraš da se rodiš. Ne postoji recept za to. Da postoji, bilo bi hiljade takvih muškaraca i mi sada ne bismo pričali o tome kao o problemu.

U kojim situacijama ste poželeli da niste muškarac?

Nikada nisam ni pomislio tako nešto. Uživam kao muškarac i koliko god života imao, voleo bih u svakom da budem jači pol.

 

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Ivan Ivanović – ljubitelj Jelene Karleuše