Prosize kapsule

Škola za zavodnike!

Drage sugrađanke, prošlo je vreme kada ste na ulicu mogle da izađete bezbrižno i opušteno. Uskoro će svaka od vas u nekom trenutku biti na meti zavodnika, i to ne običnih, već onih sa diplomom. Mislim da ne treba da vam pričam o tome šta vam se tek može dogoditi ako sa nekoliko drugarica uz kapućino kulirate u bašti nekog kafića, jer će se praktična nastava tokom kursa za „kazanove“ odvijati upravo u takvom ambijentu, pa možete postati pokusni kunići za proveravanje teorijskih postulata na „modelu“ tj. vama lično. U opasnosti su i devojke koje su u srećnim vezama, jer već naslućujem da je „advanced“ nivo škole za zavodnike, verovatno, podučavati „kako skinuti ribu nekom baji“.

Škola za zavodnike

Guru pomenutog kursa poručuje beogradskim damama da ne brinu, jer će sertifikovani zavodnici svojim objektima naklonosti prilaziti „na otvoreniji, iskreniji i originalniji način, istrenirani i obučeni”. Okolnost koja svakako ide na ruku budućim polaznicima je i to što po demografskim podacima na jednog muškarca dolazi osam žena, tako da je tromesečno obučavanje, svakako, dobra investicija jer ostavlja mogućnosti za manevar.

Mislim da bi se mnoge dame a posteriori složile sa mnom da bi nekim muškarcima malo šlifovanja baš dobro došlo. Jer, jedna prosečno atraktivna devojka u kasnim dvadesetim, za svog života da se ne lažemo, naslušala svega i svačega.

A kao korisno štivo svim zainteresovanim muškarcima može da posluži i kompozicija „Kurs za šmekere“ čuvene grupe sa ovih prostora „Poslednja igra leptira“ koja nudi jedan zanimljiv pristup zavođenju.

 

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

2 komentara na “Škola za zavodnike!

  1. Polaznici "advanced" nivoa te škole za zavodnike verovatno polaze od filozofske premise da je sreća čoveku (ergo i ženi) nedostižna, iz čega sledi da nema srećnih veza… Dakle, nema krivice, u pitanju je filozofija!

  2. Kratko i jasno: kao sto nemozete kuce nauciti da govori, tako ni mlakonju ovo.SVE DOK ON SAM NE ODLUCI DA ON TO ZELI…DAL CE ICI GLAVOM ILI SRCEM TO JE NJEGOVA STVAR…ALI DOK NE SKUPI ONO DOLE….NISTA