Prosize kapsule

Sting u Areni 8. juna

Foto: theworldofpop.blogspot.com

Popularni pevač Sting u pratnji simfonijskog orkestra i benda nastupiće u Beogradskoj areni 8. avgusta u okviru gigantske Symphonicity svetske turneje. po gradovima Evrope u okviru koje će nastupiti i u Beogradskoj areni, 8. juna.

U organizaciji Live Nationa, Lupa promocije i Arene, Sting će zajedno sa bendom i simfonijskim orkestrom izvesti svoje najveće hitove.

Publika u Beogradu može očekivati hitove grupe The police kao što su “Every Little Thing She Does Ii Magic”, “Roxanne” “Next to you”, “Every Breath you take”, ali i čuvene pesme iz Stingove duge solo karijere – “Englishman In New York”, “Fragile”, “Russians”, “If I Ever Lose My Faith In You”, “Fields of Gold”, i “Desert Rose”.

Stinga će pratiti i grupa iskusnih muzičara, koju čine njegov dugogodišnji gitarista Dominik Miler, perkusionista Rani Krija, pevač Džo Lori i basista Ajra Kolman.

Prvi Stingov izlet u klasiku vezan je za uspeh njegovog albuma “Songs from the Labytinth”, na kome  izvodi muziku kompozitora iz 16. veka, Džona Daulanda, u pratnji laute.

Ulaznice se mogu kupiti po ceni od: 3.300, 3.500, 4.300, 4.900, 5.500, 5.900 i 6.500 dinara u Beogradskoj areni, Kulturnom centru Beograda, Eventimu, Šoping centru „Ušće”, te knjižari Delfi (SKC) i Gigstixu. U prodaji je i posebna kategorija ulaznica po ceni od 17.500 dinara koja uključuje poseban ulaz na koncert, poseban Symphonicity poklon i propusnicu sa ovogodišnje turneje za uspomenu.

 

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.