Prosize kapsule

VUDU MAMA osuđena jer je spalila ćerku!

Vrhovni sud u Kvinsu osudio je juče Mari Loradin (31) na 17 godina zatvora zbog toga što je zapalila svoju šestogodišnju ćerku tokom izvođenja vudu rituala kojim je “terala demone”.

Loradinova, koja je uhapšena u februaru 2009.godine, prvo je lagala policajce rekavši im da je po ćerki sasvim slučajno prosula vrelu vodu iz čajnika, jer joj se devojčica prikrala sa leđa.

Inspektorima je nedavno ispričala da je njena ćerka zapravo imala temperaturu zbog koje ju je ona trljala alkoholom, pa je sveća koja je stajala pored izazvala plamen.

Nakon što joj je tužilac zapretio da će je poslati na suđenje pred porotom ako mu ne kaže istinu, Loradinova je priznala da je ćerku zapalila izvodeći vudu ritual poznat pod imenom “loa”. Prvo je skinula devojčicu, a potom ju je polila hemikalijama, koje je isprosipala i po podu u kružnom obliku. Zatim je zapalila nesrećno dete, kojem nije omogućila pružanje lekarske pomoći u naredna 24 sata.

Nakon napada, lekari su kod devojčice izazvali veštačku komu kako bi mogli da leče opekotine drugog i trećeg stepena, zbog kojih joj se oljuštila koža sa torza, nogu i lica. Dete će ostati sa doživotnim ožiljcima koji su joj zahvatili preko 25 odsto tela, a po rečima njene trenutne starateljke, deca u školi je maltretiraju zbog izgleda.

– Ona će morati da živi sa saznanjem da ju je rođena majka unakazila. To je bio monstruozni čin, rekla je devojčicina starateljka.

 

Izvor: SrbijaNet.rs

Slični tekstovi

Comments are closed.