Prosize kapsule

Šestogodišnjoj ćerki za rođendan poklonila vaučer za plastičnu operaciju

Sara Burdž (50), koja je po sopstvenom priznanju zavisnik od plastičnih operacija, objavila je da je svojoj šestogodišnjoj ćerki za rođendan poklonila vaučer za povećanje grudi u vrednosti od 6.000 funti, preneo je „Dejli Mejl“.

Sara, poznatija kao ljudska Barbika, koja je do sada na sosptvene operacije potrosila oko 500.000 funti, od svoje ćerkice želi da napravi glamuroznu manekenku.

„Popi me je molila da poveća grudi, pa sam joj poklonila vaučer koji će moći da iskoristi posle 16-te godine, kada je operacija legalna“, rekla je majka šestogodišnje Popi i dodala da će u slučaju da Popine grudi budu prirodno velike, ona taj vaučer moći da iskoristi za neko drugo ulepšavanje.

Svojoj maloj princezi, mama Sara je za rođendan priredila zabavu koja je koštala 12.000 funti, a Popi i njenih sedam drugarica su išle na manikir, pedikir, koristile uslugu profesionalnog šminkera i vozile se u pink autobusu.


Haljina koju je devojčica nosila na proslavi svog rođendana koštala je 300 funti, a torta specijalno pravljena 250 funti.

Pored vaučera, Popi je od mame dobila i kompjuter vredan 250 funti, roze kristalni „Svarovski“ prsten i ogrlicu u vrednosti od 450 funti, kao i rezervisan spa vikend koji košta 4.000 funti.

„Želela sam nov kompjuter, odmor i vaučer za operaciju. Ostvario mi se san kad sam dobila sve što sam htela, a sve moje drugarice su bile ljubomorne“, rekla je devojčica i dodala da jedva čeka da ima velike grude kao njena mama.

Prohteve svoje ćerke Sara može da udovolji zahvaljujući poslu od kog zarađuje pozamašne sume novca. Kontroverzna mama organizuje plastične operacije, žurke za svingere i piše erotske romane.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.