Prosize kapsule

Stavila 3.200 pirsinga za nekoliko sati (VIDEO)

Stejša Rendal oborila je rekord i primila 3.200 pirsinga u samo sedam sati i 28 minuta. Iako je pre obaranja rekorda ciljala na 3.600 pirsinga, dvadesedvogodišnja izvođačica iz Las Vegasa nije mogla da izdrži bol, pa je novi rekord veći za samo 100 pirsinga od starog. Beda.

Stejša je rekord obarala u salonu za tetoviranje “Intoxicated Tattoos” pod spretnom rukom Bila Dejndžer Robinsona i njegove asistentkinje Sarafin Džen-O-Sajd Holms. Ginisova knjiga rekorda još nije verifikovala novi rekord.

Američka izvođačica uspela je bez ikakvih sredstava za ublažavanje bola da izdrži 3.200 pirsinga s industrijskim iglama širine jednog milimetra i dužine oko četiri centimetra. Obaranje rekorda je počelo u podne i završilo su uveče.

Bez obzira na svoju snagu, čak i hrabra Stejša je pustila pokoju suzu za vreme pirsiranja leđa, ruku i nogu, a celi događaj lagano je podsećao na operaciju jer je Bil Robinson bio odeven u zelenu hiruršku odeću, a na rukama imao plave gumene rukavice. Pokraj stola na kojem je obavljao pirsing imao je gaze za krv i sredstvo za podmazivanje 3.600 igli koje su stajale na kolicima u blizini.

Rekord je na kraju ipak postavljen, a Stejša Rendal verovatno više neće moći tako lako da prođe detektore metala u zračnim lukama.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar